Кейт Мидълтън би Виктория Бекъм

  • 19 юни 2013 12:31

  • 4670
  • 0
Кейт Мидълтън би Виктория Бекъм
©

Херцогинята на Кеймбридж Катрин беше определена за най-голямата съвременна модна икона, а актрисата Одри Хепбърн оглави класацията на най-големите модни икони за всички времена. Анкетата е проведена от известен британски сайт за мода. В нея са участвали 2 038 души, предаде БНТ.

С вродената си елегантност съпругата на принц Уилям беше коронясана като най-голямата съвременна модна икона. Тя се пребори с конкуренцията на редица знаменитости и дори измести от върха смятаната за неофициална кралица на британската мода - Виктория Бекъм. Кейт спечели първото място с 338 гласа срещу 185 за бившата певица от "Спайс гърлс". Участниците в допитването са единодушни в мнението си, че дизайнерката отстъпва на херцогинята. Катрин е предпочетена заради типично британския си стил и моден усет.

На второ и трето място са Черил Коул и Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е. След тях в класацията на най-големите съвременни модни икони се нареждат Кели Брук, Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и Риана.

Принцеса Даяна също заема престижно място сред най-стилните жени. Тя беше изместена в класацията за най-големите модни икони на всички времена само от Одри Хепбърн. Третото място е за Мерилин Монро, а четвъртото - за Джаки Кенеди.

Изненадващо покойната баронеса Маргарет Тачър, която често си навличаше подигравки заради облеклата си, е поставена на десето място в класацията.

Като цяло допитването показва, че класическият женствен стил, предпочитан от звезди като Черил Коул и кино иконата от 50-те години на миналия век Мерилин Монро, се завръща на мода. В същото време по-провокативният и необуздан вид, въплъщаван от певицата Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в, вече не е толкова популярен както сред мъжете, така и сред жените.

Последвайте канала на

4670 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини