Херцогинята на Кембридж създаде "ефекта Кейт"

  • 22 май 2013 14:35

  • 2450
  • 2
Херцогинята на Кембридж създаде "ефекта Кейт"
©

Херцогинята на Кембридж Катрин може да прибави още една титла към впечатляващата си колекция - личността с най-голямо влияние върху жените при покупките на разкрасителни продукти, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено от сайта feelunique.com.

30% от дамите, участвали в допитването, са купували разкрасителни продукти, за да наподобят прекрасната външност на съпругата на принц Уилям, предаде БТА.

"Свидетели сме на "ефекта Кейт" върху продажбите ни. Преди две години продавахме двойно повече бои за руса коса, отколкото за кестенява. След сватбата на Кейт и принц Уилям се увеличиха продажбите на бои в кестеняви тонове, като особено популярен стана естествено тъмно кестенявият цвят на херцогинята на Кембридж. Сега е точно обратното - продаваме повече бои за кестенява коса, отколкото за руса", казва Сиобан Макдермот, мениджър на feelunique.com.

На второ място в класацията на известните жени, които влияят най-много при избора на разкрасителни продукти, е супермоделът Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е. За нея са гласували 15% от участничките в допитването. Следват Виктория Бекъм с 12 на сто, Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити с 10 процента и Дженифър Анистън с осем.

Последвайте канала на

2450 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
eli

2015.01.25 | 17:53

2
Ами честно казано не. cамо прави впечатление ,че доста си ходи с вратовръзката.
....,

2013.05.23 | 00:39

1
Някой забелязали че на тая нещо и е поникнало на главата?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини