6 идеи за необвързаните на Св. Валентин

  • 07 февруари 2013 10:57

  • 3049
  • 4
6 идеи за необвързаните на Св. Валентин
©

Наближава 14 февруари и цялата истерия със сърчица, бонбони и цветя. Повечето необвързани предпочитат просто да „прескочат“ този ден в годината. Искат да избегнат въпроси от рода на „какво ще правиш на 14“. Безбройните щастливо влюбени двойки, които сякаш са се крили през останалата част от годината, не им действат така вдъхновяващо. И сякаш всеки балон с формата на сърчице им шепне: „А ти защо си сам/а?“

Без паника, биха ни посъветвали от „Пътеводител на галактическия стопаджия“. Подготвили сме няколко свежи идеи, които да те накарат да чакаш 14 февруари с нетърпение:

1. Отиди на парти за необвързани: Не забравяй, че статусът „необвързан“ означава повече свобода и забавление. В София за пети пореден път се организира Sexy & Single Party, което събира над 200 необвързани, заредени с настроение и готови за хубава музика.

2. Направи нещо, което обичаш: Всеки си има любимо нещичко, за което все не му остава време в забързаното ежедневие – хубава книга и чаша вино; да излезеш с приятели от гимназията; да обновиш музикалната си колекция и т.н. Отдели си два часа за твоята малка радост точно на Свети Валентин и ще си сред най-добре прекаралите празника.

3. Направи добро: Насочи обичта си към някого! Можеш да направиш хранилка за птици, да се включиш в кауза като доброволец (погледни timeheroes.org) или да напишеш благодарствена картичка на някой колега или партньор. Силно вярваме, че доброто се връща.

4. Започни нещо ново: Ако си мислил/а да започнеш да спортуваш, да танцуваш, да се образоваш или да отделяш повече време за себе си, насочи енергията на Св. Валентин в нещо полезно. Действай!

5. Игнорирай празника: Дано не разбием представите на щастливо влюбените, но Свети Валентин до голяма степен е комерсиален празник, който се е превърнал в индустрия. Радвай се, че не си част от истерията „какво да си купим, къде да празнуваме“ и си следвай обичайната програма за четвъртък.

6. Празнувай Трифон Зарезан: Ти така си и плануваше, нали? Наздраве!
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3049 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.02.08 | 01:07

4
6. Празнувай Трифон Зарезан: Ти така си и плануваше, нали? Наздраве! Чак на 6-то място,трябваше да е на 1-во нали ужким се водим православни християни!ХА-ХА-ХА
истината

2013.02.08 | 01:07

3
Мммм дааа доста типично и доста предсказуемо. Всички самотници използвате една и съща глупост отново и отновно. "мрън мрън 14 февруари е трифон зарезан, аз уважавам традициите, това е български празник бля бля бля" Истината е, че използвате това жалко оправданийце, защото сте сами и няма с кого да празнувате денят на влюбените. Използвайки този похват се самозалъгвате искайки да избягате от реалността.
9

2013.02.07 | 19:45

2
и обвързаните искат да престочат този ден :D много разходи,много нещо :D :D :D
industrial_z

2013.02.07 | 17:07

1
Съжалявам! :D

Добави коментар

Водещи новини