Асдис Ран пак тръгна на лов за български мъже

  • 14 януари 2013 06:32

  • 6911
  • 0
Асдис Ран пак тръгна на лов за български мъже
©

Мъжемелачката Асдис Ран си търси ново гадже, пише Монитор. Ледената кралица желае да си намери сериозен партньор, след като се раздели с модела Ангел Калинов. Родният мачо успя да стопли сърцето на знойната блондинка, но романсът им не продължи дълго.

Явно липсата на секс е принудила красавицата да тръгне на лов за мъже. Блондито не крие изискванията си към човека до себе си. Исландската красавица се възбужда от мъже с атлетични тела. Ран обожава да я глезят със скъпи подаръци и няма нищо против да се отнасят с нея като истинска кралица. Все още обаче не се е появил принцът, който да изпълни всичките й желания. Преди време красавицата бе забелязана с бизнесмена д-р Хасан Херех на откриването на бутика на „Емпорио Армани”.

Светските клюкари веднага предположиха, че блондинката е успяла да го оплете в мрежите си. Истината обаче се оказа друга – Асдис обича да заблуждава медиите, като се появява с различни мачовци по светските партита. За да привлече вниманието към себе си, исландката даже се сгоди във Facebook за бившата жена на футболиста Йордан Тодоров - Елена Боева. Ран не крие, че се кефи и на женските ласки.

„Имам известен опит в тази сфера. Аз съм много любопитна личност и харесвам красиви жени. Въпреки моето прозвище Ледена кралица аз съм твърде вулканична под обвивката си... Не искам да описвам моя сексуален живот в детайли, но и аз правя някои луди неща, вероятно като повечето жени, но това не винаги е лесно, когато имаш деца вкъщи,” разкри преди време сексбомбата

Последвайте канала на

Novini.bg
6911 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини