Порното прави мъжете толерантни към гейбракове

  • 28 декември 2012 15:41

  • 1999
  • 2
Порното прави мъжете толерантни към гейбракове
©

Гледането на порнографски материали прави мъжете толерантни към гейбраковете, пише Нюзру.

Марк Регнерус разби идеята, че по време на секс хората споделят не само телата си, но и вътрешните преживявания на своите партньори, като се концентират единствено и само върху отделено човешко същество. Вместо това ученият предлага следната концепция: при полов акт може едновременно почти като рутина да се сподели само тялото, но не и душата и това няма да нанесе никакви щети.

Специалистът посочва, че 54% от гледащите редовно филми с откровено съдържание хетеросексуалните мъже се изказват в полза на легализиране на браковете между хора от един и същи пол. Тома мение се задстъпна от едва 13 на сто от гледащите порно по-рядко от веднъж месечно.

Феновете на филмите за възрастни по-често са признавали пред експерта, че еднополовите семейства възпитават децата толкова доре, колкото и хетеросексуалните семейства (63%). Същата позиция е споделена от 26 на сто от тези, които пренебрегват честото гледане на образователни филми и картинки. Колкото по-дълго се гледа порно, толкова повече мъжът става по-толерантен към гейбраковете, прави извода сексологът.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1999 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анонимен

2012.12.30 | 02:16

1
Поредната глупост ! Порното няма нищо общо с това да толерираш или не хомосексуалистите! Всеки си има своя собствена преценка за ситуацията..! Аз нищо нямам против тях (всеки човек има право да избира какъв да е.. а аз и да съм против тях и да не съм, няма да ги направя по-малко гейове), стига да не са около мене! ;)

2012.12.30 | 16:47

2
estestveno. to nqma nikva polza ot ni6to, i da vzeme6 da gi prebie6, te pak si ostavat pedali :D

Добави коментар

Водещи новини