Лиляна Павлова е Жена на годината

  • 10 декември 2012 11:33

  • 1943
  • 2
Лиляна Павлова е Жена на годината
© Булфото

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена получи награда в категория „Политика“ в конкурса „Жена на годината“, организиран от сп. „Грация“, съобщават от МРРБ.

Призът й се дава за проявен професионализъм, лидерски умения и доказана за способност да управлява – със стил, елегантност и интуиция, за изключителната отдаденост и ефективност в работата й.

В обръщение към присъстващите на церемонията министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена благодари на организаторите на конкурса и на хората, които са я подкрепили с гласа си.

„Това е първата награда, която получавам за професионалните си умения. Тя е признание за усилията, които полагам в ежедневието и в този изключително „мъжки“ ресор. А тази вечер се чувствам 100 % жена“, каза министър Павлова.

Тя благодари и на съпруга си, който я разбира и подкрепя във всяко начинание, както и за това, че върху него падат по-голяма част от грижите за семейството.

Последвайте канала на

1943 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.12.11 | 06:14

2
Върши си работата и си тежи на мястото.Заслужава. Честито!
007

2012.12.11 | 06:14

1
Тя е един от най-некадърните министри в това правителство. В България има много по-заслужили жени от нея.

Добави коментар

Водещи новини