Лютви Местан: Борисов да си ходи, време е за избори "3 в 1"

  • 05 юли 2011 16:57

  • 2223
  • 2
Лютви Местан: Борисов да си ходи, време е за избори "3 в 1"
© Булфото

Той бе на базата на емоционално въздействие и на антинастроения, чийто обект беше ДПС.

Две години след вота се отбелязва началото на жестокия реализъм, заяви по време на пресконференция в централата на ДПС заместник-председателят на партията Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Той поиска оставката на премиера и заяви, че страната навлиза в тежка депресия и вече е време за избори „3 в 1”.
 

След първата година настъпи краят на романтичния период за ГЕРБ, а след  втората се отбелязва началото на жестокия реализъм за управляващите, заяви зам. - председателят на ДПС. От партията подчертаха, че свалянето на тройната коалиция е била добра стратегия за печелене на изборите от страна на ГЕРБ, но не и програма за управление на страната.

На 5 юли 2009 година изборите не бяха загубени от ДПС, защото гласуваното за партията доверие е близо 610 000 българи, с 33% повече от предходните избори, изтъкнаха от ръководството на движението. Тогава вотът за ДПС не беше прочетен правилно, нито беше приет от ГЕРБ като равнопоставен на този на останалите политически сили, а това е маркер за недостатъчна демократичност, отсече Местан.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2223 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
емил лазаров

2014.08.17 | 20:34

2
понеже политиците се изчерпаха най-вероятно колелото пак ще се завърти и пак на власт ще дойдат предишните червени сини дпс и други с едничката цел да забогатеят и да продължи националното робство
a-taka

2013.07.12 | 18:39

1
Давай, Волене, Бай Местан е с тебe за парата идва време … Заедно ще устоим и България ще унищожим Да развеем знамената, да разграбимe страната Ефендим, смело във Атака, здрава кражба нас ни чака Съратниците наши – турци, комунисти, винаги са в боя нивга не забравят всяка полза своя В Петък със манафа на турския диван, Волен благославя своя гъз разпран А във парламента с Деско и Деница Сидеров се блещи, и в шампанско се плица За ПАРАТА е болен, много милиони в сметките на Волен, а пък за народа нека да е тъп и долен !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини