Овен

21 март - 20 април
Ще получите неочаквана, но важна подкрепа от влиятелни познати. Не е във ваша полза да сте прибързани. Жънете впечатляващи успехи в професионалният живот. Направете реална оценка на възможностите си, ако искате да осъществите успешно бъдещите си планове.

известни личности

Телец

21 април - 20 май
Не е във ваша полза да противоречите на колегите си. Не допускайте влиянието на агресивни колеги, защото трудно ще се откъснете тях, за да си извоювате самостоятелност. Запознанствата си преценявайте добре и не споделяйте плановете си с непознати хора. Не се знае до кого ще достигне информацията. След време ще съжалявате, че сте се доверили.

известни личности

Близнаци

21 май - 21 юни
Задълбочете се в служебните си задачи, за да не станете причина за проблеми. Неуспехите ви изнервят и ви пречат да постигнете целите си за деня. Не проявявайте лекомислие. Бъдете разумни. Не е необходимо на обед да харчите пари за случайни хора, прилепили се за вас, за да ви използват.

известни личности

Рак

22 юни - 22 юли
Емоцията е водеща и може да доведе до проблеми в отношенията ви, ако не я контролирате. Запазете спокойствие, което е гаранция и за доброто ви настроение. Заемете с ежедневните си задължения на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, ако усещате липса на компетентност.

известни личности

Лъв

23 юли - 22 август
Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. На работното ви място, успехът е с вас, ако разчитате само на себе си и не се надявате на помощ.Въпреки трудностите по пътя си сте в професионален подем. Съветвам ви след като завършите задачите си да се отдадете на почивка.

известни личности

Дева

23 август - 22 септември
Трудностите са случайни и не заслужават вниманието и притесненията ви. Няма да се справите бързо със служебните си задължения. Бъдете уверени в качествата и знанията си и обмисляйте добре действията си. Не разчитайте на помощ, заради завистта на колегите ви, които очакват да се провалите. Подобрете материалното си състояние с активната си работа.

известни личности

Везни

23 септември - 22 октомври
Денят ви позволява да планирате действията си, свързани с постигането на новите ви професионални планове. Въпреки трудностите ще се справите със задачите си на работното място. Бъдете отговорни и внимателни. Не тръгвайте на път, ако усетите, че сте заредени с агресия - причина да шофирате  с висока скорост. Рискувате да съсипете деня си.

известни личности

Скорпион

23 октомври - 22 ноември
Не отказвайте предложенията за допълнителна работа, ако имате знанията и силите да я завършите в рамките на работния ден. Ще ви изненада скоро с отлични финансови постъпления. Не давайте заеми, защото исканията на колеги и приятели ви не са добронамерени. Зад волана ви съветвам да бъдете внимателни. Отговорността към постъпките ви на работното си място е задължителна.

известни личности

Стрелец

23 ноември - 21 декември
Не допускайте загуба на пари заради необмислени и рисковани инвестиции, за които сте готови да дадете съгласие. Трудно ще възстановите финансовата си стабилност. Изнервени сте, а емоцията допълва невъзможността да си наложите спокойствие. Не се доверявайте на хора, които искат да ви притиснат чрез ваши пропуски и грешки. Целят да ви принудят да се заемете с осъществяване на техните планове, но за ваша сметка.

известни личности

Козирог

22 декември - 20 януари
Вашите мисли и идеи ще достигнат до другите хора без особени усилия от ваша страна. Вечерта е подходяща да пазарувате, да се разхождате или да отидете на ресторант.Рискувате да развалите отношенията с колегите си, затова не бива да бързате с начинанията. По-добре ги послушайте и поставете началото им около обед. Безпощадни сте към подчинените си.

Водолей

21 януари - 19 февруари
Прибързаността на работното място е забранена. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, но е добре и вие да им докажете, че цените техните, за да не се почувстват унизени. Начинанията са успешни. Изпълнени сте с желание да покровителствате околните, но не прекалявайте, за да не се окажете в центъра на конфликт, който не ви засяга.

известни личности

Риби

20 февруари - 20 март
Избягвайте разправиите на публични места, за да си спестите грубото отношение от страна на непознати хора, които, без да знаят за какво сте се ядосали, няма да защитят вас, а виновните. Овдадейте емоцията, за да не се изложите! Няма да ви липсват запознанства. Преценете ги добре, защото между хората, с които се срещате са ваши бъдещи делови партньори.

известни личности