Жена с неплатена ипотека скочи от четвъртия етаж

  • 09 ноември 2012 18:04

  • 2391
  • 3
Жена с неплатена ипотека скочи от четвъртия етаж
©

Жена се самоуби, когато съдия-изпълнители дойдоха днес, за да я изведат принудително заради неплащане на ипотеката за  апартамента й в предградие на северния испански град Билбао, предаде Асошиейтед прес, позовавайки се на регионалното министерство на вътрешните работи.

Петдесет и три годишната жена, чието име не се съобщава, е скочила от терасата на жилището си на четвъртия етаж. Тя  работела в местно автобусно депо, била омъжена за бивш градски съветник и имала 21-годишна дъщеря. Според местен съдия, който бил на мястото на инцидента, "е  необходимо да се внесат поправки в сегашното законодателство за  ипотеките", за да не се повтарят подобни случаи.

В последно време това е втори смъртен случай, свързан с  принудително изгонване, за който се съобщава официално. През октомври 53-годишният Хосе Мигел Доминго беше намерен мъртъв в двора на къщата си в Гранада малко след пристигането на съдия-изпълнители със заповед за извеждането му.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2391 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.30 | 06:42

3
ЧСИ трябва да се отстрелват на място! Кръвопийци! А и техните служители!
imid

2013.09.30 | 06:42

2
Банкерите и лихварите ако не си сменят политиката на кредитиране ще тябва да очакват новият червен "октомври" който може и да ги отвее и не само тях! Ножа вече опря до кокала! Песледствията са непредвидими!
Киро

2012.11.12 | 02:40

1
И аз го чакам този октомври.

Добави коментар

Водещи новини