Паяк вдигнал кола с жена, която не е в нарушение

  • 05 ноември 2012 07:51

  • 2784
  • 0
Паяк вдигнал кола с жена, която не е в нарушение
©

Семейство осъди Центъра за градска мобилност (ЦГМ) в София за причинен стрес и телесна повреда при вдигането на колата им с паяк. От общинската фирма трябва да платят 1500 лв. на Калина Янчева.

Служители на центъра и катаджия вдигнали колата на семейството, паркирана пред дома им, като вътре била съпругата Калина. Оказва се обаче, че автомобилът изобщо не е бил паркиран неправилно. Това обясни пред БТВ съпругът Атанас Янчев.

На 3 ноември 2010 г. семейната кола била паркирана близо до бул. "Братя Бъкстон”. Там нямало обозначение за принудително репатриране и полицаят не съставил акт на "нарушителите". Атанас обаче бил арестуван, а по-късно срещу него било повдигнато обвинение за хулиганство. Според работещите с паяка с думите "Четете закона. Не го познавате" мъжът нарушил обществения ред.

На мястото, което след това станало пиаца за таксита, по това време нощували и колите на други хора, живеещи в квартала. Тях обаче не ги вдигали паяци.

По думите на Атанас Янчев служителите на „градска мобилност блъскали и дърпали жена му, която не била в нарушение. Те дори хванали жената за крака в опита си да я изкарат от колата.

Последвайте канала на

2784 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини