Ромни свърза Обама с Чавес и Кастро (видео)

  • 01 ноември 2012 19:27

  • 980
  • 0
Ромни свърза Обама с Чавес и Кастро (видео)
©

От щаба на Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на излъчиха във Флорида реклама на испански език, в която венецуелският президент Уго Чавес и племенницата на Фидел Кастро казват, че биха подкрепили президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Рекламата се излъчва в гъсто населения с испаноезични жители район на Маями.

В нея се показва клип, в който Чавес заявява, че ако беше американец, би дал гласа си за Обама. Венецуелският лидер наистина каза това през септември, когато нарече Обама "добър човек".

Венецуела години наред имаше обтегнати отношения с американското правителство, макар че САЩ са най-големият потребител на петрола й, отбелязва АП.

Съществува и подобен клип, включващ внучката на Кастро Мариела, която няма никаква официална връзка с кубинското правителство. Тя е виден защитник на правата на хомосексуалистите и похвали подкрепата на Обама за еднополовите бракове.

Последвайте канала на

980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини