Голям сайт за онлайн търговия стъпи на българския пазар

  • 29 октомври 2012 16:34

  • 5271
  • 2
Голям сайт за онлайн търговия стъпи на българския пазар
©

eMAG, най-голямата платформа за електронна търговия в Източна Европа, част от Allegro Group, стъпи на българския пазар, предлагайки бързо и лесно пазаруване на над 10 000 продуктa в 13 категории - предимно електроника, IT и уреди за дома. Портфолиото на eMAG включва продукти от 120 реномирани марки: от компютри, фотоапарати, телевизори до сокоизтисквачки и електрически инструменти за дома и градината. eMAG се отличава с едно от най-оптималните съотношеня между цена и качество на българския пазар.

„Вече повече от 10 години трупаме ценен опит, развивайки успешно онлайн търговията като канал за дистрибуция в Румъния и смятаме, че имаме какво да предложим и на българските потребители. За нас лоялното отношение към клиента е на първо място. Работим с доказани марки производители и стриктно спазваме обещанията си към потребителите.”, споделя Сорин Йонеску, директор на eMAG.

eMAG.bg се ангажира да доставя поръчаните продукти с куриер в цялата страна до 24 часа. Наблягайки върху опростените и бързи решения за заплащане, eMAG предлага възможност за разплащане с карта през системата на ePay (с Visa или Mastercard) или с наложен платеж при доставка. Ако общата стойност на поръчката надхвърли 200 лева, доставката до потребителя е напълно безплатна.
До момента Allegro Group развива успешно в България сайтовете prodavalnik.com, aukro.bg и pazaruvaj.com. Prodavalnik.com е най-големият в България сайт за безплатни обяви от общ тип с над 500 000 регистрирани потребители и 20 000 нови обяви всеки ден. Aukro.bg е търговски портал, a pazaruvaj.com е най-популярният у нас сайт за сравняване на цени.

Кампанията по навлизането на еMAG на българския пазар бе съпътствана от промоция с награди. В рамките на 7 седмици преди официалния старт на сайта бяха раздадени 7 големи награди: 2 фотоапарата Nikon D-SLR, телевизор Samsung Smart HD TV, игрови конзоли Sony PlayStation 3 and xBox, таблет iPAD и смартфон Samsung Galaxy S3.

„Много се радваме, че нашата първа кампания в България беше посрещната с такъв голям интерес – повече от 50 000 човека се включиха в онлайн играта на eMAG на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/eMAGbg. Най-желаната от потребителите награда се оказа D-SLR фотоапаратът на Nikon, ето защо решихме да дадем допълнително още един като седмична награда.”, допълва Сорин Йонеску, директор на eMAG.

Последвайте канала на

5271 2

Коментари 2

Добави коментар
Предлагам ви заем от 5000 евро до 5 000 000 евро

2020.06.13 | 16:42

2
Здравейте господине / госпожо Позволете ми да се свържа с вас днес. Бих искал да ви информирам, че съм физическо лице, което предлага финансови заеми, за да помогне на хора, които се нуждаят. Наясно сме, че кризата на нашия континент отслаби нашите банки и финансовите ни институции. Бих искал да ви разкажа за моята оферта за кредит или заем на пари между физически лица. този заем е достъпен за всички, независимо дали са безработни, забранени или банкова сметка. Аз също се обръщам към хора, които имат нужда и които търсят финансова помощ, за да видят изпълнените си проекти или да изплатят дълговете си. Предлагам ви заем от 5000 евро до 5 000 000 евро на всички хора, които могат да го погасят с лихва в размер на 3% за всеки, който се интересува пишете ми, несериозно лице, въздържайте се. Просто честен и надежден. Свържи се с мен cottagefinancial@gmail.com
няма що!

2014.09.29 | 00:02

1
И кое му е голямото ? Паричките дето са дали за платено съобщение ?

Добави коментар

Водещи новини