Митко Павлов с награда за кампания срещу наркотиците

  • 25 октомври 2012 13:56

  • 1447
  • 0
Митко Павлов с награда за кампания срещу наркотиците
©

Предаването на !no frame media „Комисията Павлов” беше удостоено с почетна грамота от Община Благоевград за активната си дейност срещу наркотиците.

Вечерното шоу по TV7, което се излъчва всеки делничен ден от 22:00 часа, получи признанието в конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците” в памет на ирландската журналистка Вероника Герин. Водещият Митко Павлов и екипът му бяха отличени за своята активна гражданска позиция при отразяването на проблемите с разпространението и употребата на наркотици в България, в защита на подрастващото поколение и в помощ на страдащите семейства.

Конкурсът „Сърце и слово срещу наркотиците” се провежда вече шеста поредна година с подкрепата на Община Благоевград и посолството на Република Ирландия у нас. Инициативата цели да почете паметта на журналистите, загинали в името на общественозначими каузи.

Ирландската журналистка Вероника Герин е разстреляна показно по поръчка на наркодилъра Джон Гилиган на 26 юни 1996 г. заради нейните журналистически материали, доказващи вината на Гилиган.

Последвайте канала на

Novini.bg
1447 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини