ВМРО: Общинските съветници от ДПС са все едно от някой турски вилает

  • 23 октомври 2012 11:22

  • 2633
  • 9
ВМРО: Общинските съветници от ДПС са все едно от някой турски вилает
© Булфото

Около 50 човека от ВМРО и "Атака" се събраха на протест пред централата на ДПС, предаде репортер на Novini.bg.

Те недоволстват заради това, че общинските съветници от  ДПС в Кърджали отказаха да подкрепят решението ген. Васил Делов да стане почетен гражданин на града.

Протестът започна с химна на България и "Шуми Марица". Ангел Джамбазки обяви ДПС за противоконституционна партия. Той заяви, че  иска общинският на Кърджали да бъде разпуснат, тъй като съветниците на ДПС не се държат като български граждани и представители на българския град Кърджали, а все едно са от някой турски вилает.

Всички протестиращи държат по един снимки на генерала. Развяват се още плакатите: "Долу ръцете от Кърджали"; "ДПС национални предатели"; "Ген. Васил Делов е национален герой и искаме той да получи почетено звание".

Недоволните съобщиха, че полицията им е събрала димките, а те не са имали никакви агресивни цели.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2633 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
чук

2013.10.03 | 11:44

9
странно какъв е проблема на МВРО, след като Каракачанов си има дори собствено предаване по ТВ7 - телевизията на Пеевски и ДПС!
именно

2012.10.23 | 15:32

1
Да приятелю, нема никакъв проблем за ВМРО. Те са свързани лица с ДПС и сега само си наливат вода в мелниците един на друг, а наивните българи викат ууу и като гламави патки ходят да пускат бюлетини. По същия начин и другите българи - от турското малцинство тичат и те да пускат бюлетини за ДПС, защото видите ли, от ВМРО и Атака настройват обществото срещу турците. Това е един добре режисиран цирк, с конкретна цел - предизборно манипулиране на масите, който ще ни го разиграват до изборите, а като отминат, гаранция ви давам, нищо нема да чуете следващите 3 години за ВМРО. Сещате ли се ВМРО да са направили нещо през изминалите 3 години от изборите насам? Това е долна ченгесарска партия, която нито е вътрешна, нито е македонска, нито революционна, за организация можем да поспорим. Не ставайте глупави и не се хващайте на такива провокации сънародници от всяка народност в тази държава.
tregsdg

2013.10.03 | 11:44

8
Не мога да повярвам! Най-сетне Българинът надигна глава заради поредната гавра с него в собствената му държава! Сънувам ли или е истина!?... Това в Кърджали е неуважение към цяла майка Мългария, ако не беше генерал Делов на времето, сега Кърджали нямаше да е Българска територия! Не, че сега турците там не правят каквото си искат.....
uno

2013.10.03 | 11:44

7
Моментално да им се вземе Българското гражданство на тези миризливци и да им се даде срок да напуснат страната!!
nemane

2013.10.03 | 11:44

6
Всички тези "турци" са чисти българи,който са били потурчени.Склонили са глава пред турските насилници за да останат живи. Сега ги подкокоросват, онези учели в Суадитска Арабия, който само събират парсата, на гърба на "турците". Ако си направят кръвен тест, това ще бъде потвърдено, но тарторите им по всякакъв начин ги държат, неуки, подчинени на изопачения коран.
ммм

2013.10.03 | 11:43

5
За ВМРО сте прави,че нещо не им е чиста работа, Аз съм си фен за Атака и през годините съм се убедил, че в България освен Волен други трезво мислещи няма ... но като цяло подкрепям идеята за обединение, в крайна сметка България трябва да е национален приоритет !!

2012.10.24 | 08:12

2
фани едните удари другите
tregsdg

2012.10.24 | 08:15

4
България* (извинявам се). Не трябва да допускаме да ни завземат, в Пазарджик се разхождат некви Араби, в Кърджали фесове... това е Християнска република в крайна сметка!

2012.10.24 | 08:14

3
Факт Българските маси са изключително лесни за манипулиране независимо в коя област.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини