Циганите - поругатели на българската история са от турска рап група

  • 21 октомври 2012 11:58

  • 26032
  • 92
Циганите - поругатели на българската история са от турска рап група
©

Тримата младежи, които буквално взривиха социалните мрежи със снимка, на която са в неприлични пози с портрети на Левски и български царе, са от турска рап група от село Крушари, област Добрич. Това съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той е изпратил сигнал до главния прокурор на България, като го сезира за поредното кощунство с националната ни памет. Искането на "Атака" е да се циганите от снимката да бъдат подведени под отговорност за хулиганство и всяване на религиозна омраза.

Малко по-рано днес стана ясно, че те учат в Професионалната гимназия по транспорт в Добрич. Това съобщи зам.-председателят на ВМРО Костадин Костадинов, който е и общински съветник във Варна. Гимназията носи името на Георги Бенковски, показа проверка от справочниците на учебните заведения в България.

Няма връзка към този момент с директора на училището, но имената на трите момчета от ромски произход вече са установени.

„Още утре ще посетим гимназията, за да изясним причините за гаврата, която тримата са си позволили”, съобщи Костадинов, като уточни, че от ВМРО ще продължат да искат да се вземат мерки за справедливо наказание на поругателите.

От ВМРО още вчера изпратиха писмо до министъра на образованието Сергей Игнатов, в което се настоява за спешна информация как и защо е позволена случката. Войводите искат и незабавна проверка и информация от вътрешния министър за предприетите действия. Според партията подобни сцени са резултат от бездействието на държавата и от общото чувство за безнаказаност, обхванало циганската общност у нас.

По информация на зам.-председателя на ВМРО портретите от снимката са сравнително нови. Такива са били раздадени преди 2-3 години на училища в цялата страна.

Тази вечер ВМРО организира Марш срещу безнаказаната циганска престъпност, който тръгва в 18.30 ч. от ъгъла на булевард „Ломско шосе” и улица „Бели Дунав” в столичния район „Надежда”.

Последвайте канала на

26032 92

Свързани новини

Коментари 92

Добави коментар
....,

2015.04.16 | 15:35

92
Те не са виновни !!! това са цигани те това правят !!!, виновни сме ние, защото имаме тяхна снимка ,место положение, имена и нищо не правим, с това показваме на всички цигани че могат да си правят квот си искат безнаказано, ако циганите които се гавриха с гробовете бяха овиснали с по едно въже и тяхна снимка имаше в интернет, никога нямаше да си позволят да ни се подиграват.
...

2015.04.16 | 15:34

91
Тези закони отдавна не важат за тая измет, ако не сте забелязали, убийци, обирджии, изнасилвачи, дилъри и т.н., биват уж арестувани и уж има заведено дело към тях и накрая получават потупване по рамото и изречението "Добра работа" и отново биват пуснати на свобода, а ние като направим "нещо" и веднага се хващат за закона и ни пращат по затворите за по 5 години..
123

2015.04.16 | 15:34

90
"Чл. 325. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който извърши непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се наказва за хулиганство с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание." - това е текста от закона, по който могат да бъдат подведени под отговорност. Как ви се вижда една пробация от около половин година, максимум година?

2015.04.16 | 15:34

89
Долна мръсна сган,аз лично ще ги съдя пред Страсбург,че тука нищо май няма да им направят както е тръгнало,ако Бойко не вземе мерки няма да гласувам 100 на 100 за него,защото не безратицата,а именно мангалите са най-големия проблем в тая държава,от тях идват болетите,неравноправието,напрежението,проститутките и наркотиците,както и фалшивия алкохол !!!!!!! Вън от Българияяяяяяяя !!!!!!!!!!!! Да се кастрират след 1-вото дете,не второто,а още на първото и да се съдят законно,ако имат повече от 2 деца,защото правят деца и после ние им ги издържаме с помощите,те са неспособни да се грижат за тях !!!!! Ама това трябваше да се направи още преди 23 години,та сега ни се качиха на главата,че 1ак ще станат повече от нас ,бахти .......... мразя ги повече от всичко тия пумии смърдящи

2015.04.16 | 15:34

88
mangali dolni
Един помак

2014.05.02 | 23:28

86
Аз съм помак от Родопите, аз и моите съселяни не знаем турски, ние говорим българския език, на който са говорили нашите предци преди България да падне под турско робство и често се питам защо някои ни смятат за турци. Може би защото все още турските ходжи са по-силни от всички български управници от освобождението на Родопския край до сега. Аз не искам някои да ме сравняват с тези изроди на снимката, а да си припомнят българската история, а ако не я познават да я научат.
banx

2014.05.02 | 23:29

87
Ти си един достоен Българин!!!
жанет

2012.11.02 | 16:09

60
Адмирации за изказването,но за съжаление интилигентните жители на Родопите са рядкост и това позволява на ходжите да ги манипулират.ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.....
Г

2014.05.02 | 23:27

85
Добре де! няма ли четвърти мангал? Кой прави снимката?
Русчо

2014.05.02 | 23:26

84
Какво сте ги захапали момчетата? За тях Ботев и Левски са имена на футболни отбори на които в кръчмата залагат. Симеон - е марка ракия , Мишо Шамара е звезда, която блесна напоследък с гаврата с българските светини и дефилирането му по българските медии като борец срещу нещо си. За тях Азис е еталон за подражание ,като водещ на ТВ предавания. Те нямат вина че са се родили мангали.Вината е на целокупния ни народ , че им позволява да се държат като мангали.
smash

2014.05.02 | 23:26

83
takiva samo hitler gi oprava6e na sapun
Прозрял истината

2014.05.02 | 23:25

82
Всеки, който иска да съхрани България или поне да запази спомена за нея за децата си трябва спешно да се евакуира от територията на циганизирана Бойколандия. Всички етнически турци, помаци, арменци са най-добрите ни съюзници срещу изрода Бойко-българоубиец и неговата национално предателска глутница. Да ги оставим насаме да крадат на черните уродливи човекоподобни смръдливите чорапи ....

Добави коментар

Водещи новини