Доминик Строс – Кан: Нормално е да участвам в оргии

  • 15 октомври 2012 16:43

  • 1215
  • 1
Доминик Строс – Кан: Нормално е да участвам в оргии
©

Нормално е да участвам в оргии, заяви Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва , пише френският в. Поан.

Бившият ръководител на Международния валутен фонд каза преди изданието, че неговата постъпка е абсолютно нормална за парижкото висше общество. Той бе обвинен в участие групов секс с нелегални проститутки на територията на Франция и Белгия и сводничество. Делото бе прекратено след оттеглянето на ключова свидетелка.

Строс-Кан обяви и намерението да се върне в политиката. "Няма какво да ме спре, аз съм напълно оправдан. Жертва съм на медиен линч", допълни той. Финансистът бе арестуван в Ню Йорк м.г. по обвинение в изнасилване на камериерка. Заради аферата Сторс-Кан бе сменен на поста си с Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981.

Обвиненията принудиха Строс-Кан да се оттегли и от надпреварата за президент във Франция. Преди издигането на сегашния държавен глава Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12, финансистът бе смятан за основен съперник на Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1215 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.10.16 | 06:47

1
разбира се, как иначе, нормално е и бело да шмъркаш с народните парички

Добави коментар

Водещи новини