Борисов ще инспектира строежа на АМ Хемус

  • 13 октомври 2012 07:41

  • 1441
  • 2
Борисов ще инспектира строежа на АМ Хемус
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще посети Русе.

Министър-председателят заедно с министър Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото ще прережат лентата на реновираната лекоатлетическа писта на градския стадион. Тя е ремонтирана със средства на Министерството на физическото възпитание и спорта и осигурено съфинансиране от община Русе. Бюджетът на одобрения проект възлиза на 1 274 190 лева. След това Борисов заедно с министрите Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще открият модернизираната зала „Филхармония”. Проектът за реконструкция, рехабилитация и оборудване на „Оперно-Филхармоничното дружество – гр. Русе” е реализиран по ОП „Регионално развитие”. Финансирането е в размер на 853 836 лв.
Програмата на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г включва и инспекция на приключилата реставрация на крепостта „Сексагинта Приста”. Проектът за възстановяване и социализация на Римската крепост е реализиран по ОП „Регионално развитие”, като безвъзмездната финансова помощ възлиза на 1 293 601 лв.

По-късно през деня премиерът и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще инспектират новостроящия се участък от АМ „Хемус“, в участъка Шумен – Белокопитово и археологическите дейности по трасето с дължина 7,8 км. Стойността на обекта е 45 546 930 лева. След това двамата ще проверят ремонтните дейности на пътя Русе – Шумен, който е основна транспортна връзка в Североизточна България. Трасето е около 80 км. Средствата са осигурени по програма „Текущ ремонт и поддръжка” на АПИ за тази година. За изпълнение на ремонтните дейности до края на 2012 г. с постановление на Министерски съвет допълнително са отделени 10 млн. лв., които са около 18% от очакваната стойност за цялостното изпълнение на ремонта.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1441 2

Коментари 2

Добави коментар
IQ146

2012.10.14 | 15:58

2
Ще сменим Бойко Борисов едва тогава, когато се кандидатират честни, почтени и образовани хора! Докато алтернатива на Борисов са ДОКАЗАНИ КРАДЦИ, а от първата категория хора не се виждат, ще избираме все него. Защото кой да е, е по-добър от ДОКАЗАНИЯ КРАДЕЦ! Приемаме и ПОКАЯЛИ СЕ КРАДЦИ! Но след като обяснят защо КРАДОХА, колко КРАДОХА и КОИ КРАДОХА! И след като предадат КРАДЦИТЕ на съда и прокуратурата, са добре дошли отново на състезанието за властта!!!Тогава ще мерим ПОЛИТИКИ! Дотогава-Бойко Борисов, който, между другото, се справя приемливо... И тая идеологема за образоваността, в сблъсък с практиката на Борисов, нещо издиша...Вижда се, че не било голяма философия управлението, ако НЕ КРАДЕШ и РАБОТИШ!!!
ТЛСМ

2012.10.13 | 13:43

1
Да бе беше харчил хазната за реклама която вече се изтърка...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини