Вихра: Ирина ме отърва от пияницата Иван

  • 09 октомври 2012 20:00

  • 7323
  • 3
Вихра: Ирина ме отърва от пияницата Иван
©

"Ирина ме отърва от пияницата Иван", възкликва бившата отчаяна съпруга Вихра във водещото интервю в новия брой на „Жълт Труд".

За нея разводът е настъпил, когато съблякла публично в ефир булчинската си рокля - направила го е не за пари, а за да се почувства свободна.

Твърди, че е простила на Иван, но се тревожи за дъщеря си Ава.

Тя постоянно казва, че няма да се омъжи, за да не я зарежат, както баща й зарязал майка й.

На всичко отгоре дъщерята на Ирина постоянно я скубе - очевидно и нейните деца са травмирани и протестират по свой начин.

Иначе Вихра дори е радостна, че вече няма да влачи пияни и да чисти повърнато, да търпи болезнената ревност на Иван.

Когато се запознали, той имал само един матрак и една раздрънкана кола без климатик.

Последвайте канала на

7323 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.10.28 | 03:06

3
Вихра,Вихра за съжаление си-наранено ,озлобено и глуповато същество!Не ти пука за Ава ,а за къщите и парите на Иван.Толкоз ли си закъсала ,че чакаш някви ненормални твои подръжнички да те бранят от нападки.За оплакване си !Махни си профила във фейсбук-голяма излагация е -Добро утро !Вълшебни нощи!.....Срам!Срам!
Бай Иван

2012.10.23 | 21:24

2
Момчето, че обича бутилката и е грозен е верно, но е направил все пак нещо. С простотията си е изкарал добри пари. А тя какво е направила или по-точно с коя част на тялото си? С онзи дядка от БНТ е тръгнала, за да се изкачи по-нагоре. Пари да е направила сама не се забелязва, така че по-добре да си трае и да не съди другите, като сама е потънала в кафяво. А, забравих, най-големите мръсници като хванат някой с парички стават най-големите моралистки.
popeto

2012.10.23 | 16:12

1
Kogato biaha zaedno ne misleshe taka za nego... Kogato ia sbara na "kalyp" zapochna da cvachi!

Добави коментар

Водещи новини