Николай Младенов побесня в ефир заради въпрос дали баща му е от ДС

  • 08 октомври 2012 07:48

  • 11853
  • 29
Николай Младенов побесня в ефир заради въпрос дали баща му е от ДС
©

Министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 избухна в студиото на БТВ. Причината беше въпрос, зададен от Виктор Николаев за миналото на неговия баща, който е свързван с бившата Държавна сигурност. Не ви ли е неудобно да ми задавате такива въпроси, подивя първият дипломат.

Въпреки изненадания поглед на журналиста, Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 продължи с атаката, като каза, че е изключително неприятно за неговите действия да съдят на базата на неговите роднини. Моля ви да не бъдете част от комунистическата конспирация, каза Младенов и предупреди: не намесвайте баща ми и семейството ми.

Няма да позволя посланик в страна членка на ЕС изпратен на служба през 70-те години, който шпионира тази държава и разработва канали за влияние да остане на служба там. Не действайте така, както правят комунистите, отсече Младенов.

Преди избухването си, външният министър успокои, че няма опасност от въвеждане на британски визи за България. От 2014 г. трябва всички ограничения за работа на българи и румънци да паднат. Дебатът във Великобритания е анализ на ангажиментите на Обединеното кралство към ЕС по глава „Правосъдие и вътрешни работи“. Това е предизборна агитация с оглед изборите в Консервативната партия, обясни изказването на вътрешния министър на Великобритания Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

По отношение на кризата в Сирия, първият ни дипломат каза, че в момента има блокиране на вземането на решения за Сирия в Съвета за сигурност на ООН от страна на Русия и Китай. Общото събрание не веднъж гласува препоръки за налагане на санкции на Дамаск, но абсурдното е че в Съвета за сигурност те са блокирани. Над 35 000 души бяха убити, а сега ставаме свидетели на бежанска вълна, каза Младенов. Няма обаче причина да смятаме, че България ще стане арена на бягството на сирийците. Според оценките на ООН 800 000 души може да излязат от Сирия до края на годината.
България е и винаги ще бъде пример за това как хора от различни религии могат да живеят заедно. Необходимо е да се повтаря винаги, за да не се забравя, препоръча Младенов. По време на сблъсъците пред джамията в София българското общество доказа зрелостта си. Той отказа да коментира дали има трети заподозрян за атентата в Бургас. Не ме вълнува какво казват Атака, така Младенов отговори на въпроса дали се притеснява от изказванията на националистите в Русия, които предупредиха, че управляващите засилват русофобските настроения у нас. В България постоянно се увеличава потока на туристите, руснаци купуват имоти у нас, така че няма база за притеснения, каза Младенов.

Последвайте канала на

Novini.bg
11853 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
34

2012.10.09 | 22:24

26
Ядосва се на истината
Бродяга

2013.11.09 | 14:43

29
От истината боли явно най-много ! Истинският комунист ( както и наследственият също ) го боли най-много когато го настъпят по болното му място , а именно по липсата на достойнство и чест ! По време на Народният съд затриха елита на нацията със скалъпени обвинения и се намърдаха разни селски пръдни долазили в София от села и паланки станали важни хора за една нощ ( явно си мислят ,че ние сме забравили кой колко струва и ,че напълно сме се видиотили ) По късно след промените по същият ( или много подобен начин избрани от топ комунистите обслужвали комунистите аристократи станаха много успешни бизнесмени със мръсните пари на БКП единици роднини на генерали от ДС и ЦК на БКП сегашните успешни българи около ГЕРБ !
dare

2012.10.09 | 20:10

22
нещо много емоционално го раздава
Резил

2012.11.27 | 17:19

28
От ГЕРБ вече тотално се самозабравиха явно там си живеят във някакъв си техен собствен свят във паралелна реалност където отрепките синове, дъщери и внуци на генерали от ДС , милиция, армия и ЦК на БКП са новите демократи и строители на съвременна България и където ние сме само безправни роби които съществуваме за да пълним хазната от която те да харчат за грандоманските си изцепки преструвайки се пред чуждестранните си господари и покровители на новият морал в политиката и бизнеса !
дон пепе

2012.10.09 | 22:24

27
Остави другото, ами тоя боклук е и предател договаря с Ердоган след изтичане на срока на Козлодуйските блокове да останем без атомна централа и да внасяме от Турция.
СТАНИМИР

2012.10.09 | 22:24

25
Младенов е и внук на "активни борци против фашизма и капитализма". Това не е ли достатъчно? Дядо му, баба му явно са доказани убийци... ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ 7:19. "Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън." .......

2012.10.09 | 22:15

24
"Няма да позволя посланик в страна членка на ЕС изпратен на служба през 70-те години, който шпионира тази държава и разработва канали за влияние да остане на служба там. Не действайте така, както правят комунистите, отсече Младенов." !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този БОКЛУК е за разстрел!Какво правят чуждите посланици тогава?!На почивка ли са?НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!

2012.10.09 | 15:57

5
Ti tupo kopele purvo prouchi kakvo pravyat poslennicite,a posle bulvay komunisticheski layna.Aman ot blyaduhi i lizachi na komunisticheski podlogi
ле леее

2012.10.09 | 22:13

23
Ама тези нали бчха чисти, като съкзи бе Боко, твойте хора дето си ги подбирал лично нали не бяха от ДС и БКП. Нали новия морал иска чисти и неопетнени хора....а то Я каква стана.....пък и се сърдим даже....Ти да видиш....
Стани

2012.10.09 | 20:10

21
ГРОБ=БКП

2012.10.09 | 20:10

20
тоя май е едно леке и некадърник

2012.10.09 | 20:10

19
ДС и БКП боклука на България се казва ГЕРБ !
отговор на № 24

2012.10.09 | 19:09

18
Господа - недейте се заблуждава, като назовавате всички министри от ГЕРБ и самият Бойко Борисов- че били от бившата БКП. Бащите им действително са били в БКП,но всички знаем,че за подобно предателство или при шпионаж за чужда държава-имаше разстрел. И затова всички управляващи от ГЕРБ-никога не са били истински комунисти е затова България се разграби и потъна ......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини