Дянков: Аню Ангелов е един от най - добрите реформатори в правителството

  • 01 октомври 2012 14:31

  • 983
  • 1
Дянков: Аню Ангелов е един от най - добрите реформатори в правителството
©

"С определянето на собствеността на националния историко-археологически резерват „Мадара“, която с решение на правителството изцяло премина към община Шумен, отпада пречката да се получат един милион лева за подобряване на условията там и за изграждането на различни атракции", каза във Велики Преслав министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, предаде БНР.

Днес той участва в обществената дискусия Велики Преслав - нови маршрути за културно-исторически туризъм. 

Мадара и Шуменската крепост се класираха на шесто място в националния конкурс за най-добър туристически обект. Парите не са получени до момента, заради проблеми със собствеността.

"Искането на военните да не се повишават заплатите им, но да се запази привилегията за ранно пенсиониране всъщност е искане на група висши офицери, които имат интерес да си получат 20-те заплати и да започнат работа някъде другаде. Това обаче не е в интерес на младите офицери", коментира въпроса за заплатите на военните министър Дянков. Според него, по-скоро ще се отиде на варианта за 10%-тно увеличение на заплатите на военните, каквото е предложението на военния министър Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март. По думите на Дянков, ген. Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март е един от най-добрите реформатори в правителството.

Министър Дянков разгледа находките, открити преди два дена от екипа на проф. Овчаров и Ангел Конаклиев и гроба на патриарха, който беше специално запазен на обекта заради министъра. Срещата в Археологическия музей във Велики Преслав започна с презентации – най-напред от кмета – домакин Александър Горчев. Той направи предложение държавата да подкрепи индиректно старите столици чрез извънреден тираж или чрез процент от концесионните договори за подземни и надземни богатства. Част от тези пари да влизат в общинските бюджети.

Последвайте канала на

Десислава Станева
983 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.10.02 | 09:06

1
Ужас- щом тоя е от най-добрите....пази, Боже!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини