Минчо Спасов: Полицаите не трябва да очакват промени от Цветанов

  • 24 септември 2012 13:46

  • 889
  • 1
Минчо Спасов: Полицаите не трябва да очакват промени от Цветанов
©

"Протести на полицаи имаше и по времето на предишното управление. Тогава, макар и не пълни успяхме да направим някои реформи - въведохме Института на разследващите полицаи, засилихме ролята на Дирекция "Вътрешна сигурност", работехме по реформите.

Затова полицаите имат право да търсят от политиците отговорност за това какво се случва в МВР", каза бившият председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност в НС Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в в предаването "12+3" по БНР.

"Това, че не се изпълниха обещанията се комбинира в случая и с излъгани очаквания за някаква съсловна солидарност между Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и полицаите. Ако погледнете биографията на Цветанов и Борисов ще видите, че те не са истински полицаи, не са хора, които са се потили и са изгаряли на жегата, а и двамата са от категорията на т. нар. чантаджии в МВР", каза Спасов.

Бившият председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност в НС припомни за негов анализ относно проблемите в системата на МВР. Според него МВР изобилства със звена, които са излишни. "Борбата ми беше да се оптимизира системата на МВР. За съжаление, сегашният министър Цветанов заяви, че забранява да се говори за реформи в МВР, т.е. протестиращите не трябва да очакват промени от този министър", добави той.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
889 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Рефи

2012.09.24 | 21:17

1
Повечето от тъй наречени редови полицаи и не искат промяна, просто искат повишение на заплатите и подобряване условията на труд. Не разбират, че структурните промени (вкл. осовобождаване на хора) ще изправят системат на крака.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини