Валя Славкова: Като гледам кадри на Иван, и ми идва да заплача

  • 22 септември 2012 11:48

  • 7774
  • 1
Валя Славкова: Като гледам кадри на Иван, и ми идва да заплача
©

Като гледам тези кадри и едва се сдържам да не се разплача, заяви Валя Славкова по време коментарното студиото на „Х Милионер търси съпруга“ в петък вечер по TV7. Вдовицата на Иван Славков – Батето гостува в студиото на предаването, в което синът на съпруга й – Тодор Славков, се предполага, че най-накрая ще намери своята половинка и ще се ожени.

След кончината на Батето Валя избягва всякакви медиини изяви, но както самата тя призна в живото предаване „На Тодор не мога да откажа”. Тя сподели, че с Тодор са много близки, но за съжаление, както се случва при много роднини, трагедия сполетяла ги миналата година, ги е сближила толкова много. Славкова споделели, че е реагирала положително на новината, че последният от рода Славкови (засега), ще си търси съпруга пред очите на цяла България и допълни, че „може би му е време да се жени”. Валя сподели, че Тодор прилича по мн! ого неща на баща си. Сред общите черти били добротата, чувството за хумор, способността да имат много и хубави приятелства, интелигентността.

Валя Славкова разказа за куфарче, което е принадлежало на Батето и тя намерила седмици след смъртта му. В съдържанието на куфарчето намерила събирани с годините снимки, членски книжки, ученически бележници, контролни на Малък Тошко. Тя извикала веднага Тодор, които също бил изключително развълнуван от спомените, които баща му събирал за него.

Последвайте канала на

7774 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.15 | 21:59

1
Да, бе, точно тъй е станало, няма начин... пу платена пачавра, колко ти дадоха да кажеш тези лъжи?

Добави коментар

Водещи новини