ВМРО и "Атака" протестират пред Столична община

  • 20 септември 2012 10:36

  • 773
  • 0
ВМРО и "Атака" протестират пред Столична община
©

Не много на брой ВМРО и "Атака" протестират срещу промените в наредбата за паркирането в центъра на София пред сградата на Столична община, предаде репортер на Novini.bg.

Около 20 протестиращи са се събрали пред общината, докато тече извънредното заседание на Столичния общински съвет. Към тях са се присъединили и представители на фейсбук групата „Не на данък паркинг!”, както и граждани, живеещи в центъра на града. Протестиращите носят плакати „Не на данък паркинг”, „Прати есемес = изпрати Тошев на Карибите”, „Дупка + дупка = Синя зона” и свират високо с клаксони.

Столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска помоли протестиращите да пазят тишина, докато тече заседанието. На място има полицаи, които предупреждават протестиращите, че нарушават обществения ред.

От фейсбук групата „Не на данък паркинг!” се заканиха, че ще протестират днес от 18.30 часа на площад „Славейков”. От ВМРО и "Атака" обаче няма да се включат в този протест.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
773 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини