Предизборно порно в Босна

  • 14 септември 2012 13:41

  • 1763
  • 0
Предизборно порно в Босна
©

Необичайна предизборна кампания започна в Босна. За да си подсигури кметския стол, кандидат в четвъртия по големина в страната град - Зеница, прибягва до помощта на порнографски филми.

Мирад Хаджиаметрович е независим кандидат. Запознати твърдят, че шансовете му за победа на кметските избори през октомври са слаби. Трябва му нов подход, за да привлече гласовете на Зеница. Така се спира на порното. Разказва, че осъзнал колко много хора посещават интернет, за да гледат порнографски материали, и решил да направи сайта на кампанията си, но не какъв да е, а порно сайт.

Аз, като експерт в областта на шоубизнеса, знам, че всички граждани на Зеница ще видят моя сайт. Всички ще се запознаят с предизборната ми програма, казва Мирад Хаджиаметрович, цитиран от БНТ.

За да видят голите картинки на сайта на Мирад, съгражданите му трябва да отговорят правилно на сложни въпроси - например: "Какво е по-важно за Зеница - създаването на работни места или увеличаването на бюджета на общината?". В края на всеки порно клип на сайта на кандидат-кмета стои надписа "Ако сте харесали този материал, гласувайте за мен".

Очаквам подкрепа от поне 80% от избирателите, споделя Хаджиаметрович.

Последвайте канала на

1763 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини