Лили Иванова налази "Фейсбук"

  • 12 септември 2012 06:57

  • 6032
  • 2
Лили Иванова налази "Фейсбук"
©

Примата на родната естрада Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи навлезе и в социалните мрежи и дори обеща, че лично ще си чати с феновете, пише "Монитор".

Екипът на певицата й направи профил facebook.com/Lili.Ivanova.Official, където феновете на грандамата да могат да научават от първо лице новините за нея.

Идеята на тима на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи е да рекламират предстоящия й концерт на 22 ноември. Затова малко повече от 2 месеца преди събитието в столичната зала „Арена Армеец” доверените хора на звездата й направили „Фейсбук”. Цялата информация там ще бъде публикувана само със знанието и личното одобрение на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи.

Официалният профил на певицата на „Ветрове“ има намерение да обедини многобройните фен страници, регистрирани на нейно име във „Фейсбук”. В него ще намерят място снимки и видеоматериал, които проследяват процеса на подготовка на концерта, който е първото шоу на български изпълнител в зала „Арена Армеец”.

Самата Лили гледа изключително положително върху идеята да има официална страница във „Фейсбук”. Пред екипа си тя е обещала да намери време, за да общува с почитателите си директно чрез лични съобщения и постове, свързани с последните новини около нея, както и за предстоящата премиера на нов видеоклип към песента „Ти не си за мен”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6032 2

Коментари 2

Добави коментар
777

2015.12.21 | 00:11

2
Бабке Лили, като малък ме плашеха ,че ще ми пуснат да слушам некви,,ветрове,, и се страхувах , сега си мисля , моите деца с ,,ветрове,, ли да ги плаша или да им покажа твоя снимка от преди 20 дни.

2012.09.17 | 18:22

1
А аз ще налазя Лили

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини