Лекарства менте за отслабване заляха интернет (снимки)

  • 11 септември 2012 13:17

  • 2024
  • 0
Лекарства менте за отслабване заляха интернет (снимки)
©

За измама с хапчета за отслабване, които имат масирана реклама в Интернет, алармира бургаският компютърен спец Георги П., съобщават от Бесове. 

„Лекарствата” се промотират и във Фейсбук, където милиони българи влизат ежедневно. Въпросната хранителна добавка се продава без никаква информация за производител, вносител, дистрибутор, лице за контакти, адрес, както и състав на добавката.

Лицето, което рекламира хапчетата в руския профил на сайта се казва "Владислав",  в немския се казва „Pauls Bericht”, а във френския е Julien.

Коментарите под продукта са също абсолютно еднакви, само са преведени на съответния език. Георги П. вече е подал сигнал до Министерството на здравеопазването и полицията.

Самите автори на сайта рекламират: "Разбирам, че нищо не рискувам, защото мога в рамките на 60 дни от датата на плащането да върна продукта и ще ми бъдат възстановени всичките пари, платени за него!"

Чудно обаче как недоволния клиент би върнал парите, при положение, че няма телефони и адреси за обратна връзка.

„Смятам, че въпросния сайт представлява заблуда. Освен това се използват и термините "Health News" и "Medical News Reporter", които създават впечатление, че всичко е медицински легално!”, обяснява бургаския компютърен специалист. Според него дори информацията за регистратор на домейна е скрита.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2024 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини