Snoop Lion агитира за Обама

  • 08 септември 2012 07:42

  • 799
  • 0
Snoop Lion агитира за Обама
© Getty Images/Guliver

Известният американски рапър Снуп Дог, който отскоро се нарича Снуп Лайън и се преориентира към регето, призова американците да гласуват на 6 ноември за втори мандат за Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, като обясни в обичайния си стил, че президентът на САЩ се нуждае от време да сложи ред в Белия дом, предаде Франс прес.

Американците трябва да дадат още четири години на Обама, заяви Снуп Лайън на пресконференция по време на Международния кинофестивал в Торонто, където представя документален филм за регето. Бившият президент републиканец Джордж У. Буш "направи пълна кочина за осем години, така че трябва да дадем осем години и на Обама. Всъщност Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият почисти половината за четири години. Не е като да завари чиста къща. Той завари къща с повреден телевизор, запушена тоалетна и в която нищо не работеше", каза Снуп Лайън.

"Нали чухте какво каза Бил Клинтън? Хареса ви, нали?", запита певецът, имайки предвид бурно аплодираната реч на бившия президент демократ в сряда на партийния конгрес на Демократическата партия. В тази реч Бил Клинтън осъди "пълната бъркотия", оставена на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият от републиканците преди четири години, която по думите на Клинтън "никой човек нямаше да може да оправи".

Последвайте канала на

БТА
799 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини