9 кг хероин и 7 души са задържани при операция "Сачмата"

  • 05 септември 2012 06:09

  • 3281
  • 5
9 кг хероин и 7 души са задържани при операция "Сачмата"
©

Девет килограма хероин и седем души, членове на организирана престъпна група, занимаваща се с наркотрафик, са задържани късно снощи при специализирана полицейска операция с кодово наименование "Сачмата” на ГДБОП.

Акцията се е провела в столичния квартал "Овча купел" и по протежението на бул. "Тодор Александров", заяви министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, цитиран от "Фокус".

Групата е била специализирана в разпространението на кокаин, хероин и амфетамини.

"Наркотиците са били открити при извършен обиск, претърсване и изземване на автомобил, паркиран на платен паркинг на бул. "Тодор Александров”. Хероинът е бил разпределен в 17 пакета, скрити в специално пригоден тайник между багажника и резервната гума, като тайникът е бил обвит с фолио, за да не може да бъде разкрит от скенер и рентген. Лидер на групата е криминално проявеният Димитър – Сачмата от Хасково, който е осъждан за предумишлено убийство и наркоразпространение в Република Турция, откъдето е освободен през август 2011 година. Голяма част от членовете на групата са криминално проявени и съпричастни към наркоразпространението”, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Министърът на вътрешните работи уточни, че разкритата група е съпричастна към други количества наркотици, открити и конфискувани от полицията през тази година. Полицията разполага с доказателства, че хероинът е бил предназначен за разпространение в Западна Европа. Това показва и начинът на укриване на наркотика в лекотоварния автомобил. Процесуално-следствените действия продължават през цялата нощ. Министър Цветанов уточни, че сутринта събраните материали ще бъдат докладвани на специализираната прокуратура.

Последвайте канала на

Весела Найденова
3281 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бягайте!

2012.09.07 | 07:59

5
БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ! НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ! Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, „завършили” на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. ”Партиите” са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият „премиер” Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ УРОДИ НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и помияри от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни помияри, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н.… Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа свиня, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОП). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, помиярска музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни плужеци от медиите ги заливат и им промиват мозъка с „патриотизъм”: „Колко е хубаво в България”. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.
Емигрирайте!

2012.09.06 | 23:25

4
Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват от 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗГАВРИТЕ С ТОВА «ПРАВИТЕЛСТВО». Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството… Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти… Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на “туризъм” и “история” (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...
4isto lud

2012.09.06 | 23:25

3
A TI EMIGRIRAI NA 4 -TI KILOMETAR
афа

2012.09.06 | 23:25

2
само ни замазват очите с тея смешни акций..Каналите за трафик на наркотици се подсигуряват от хора в правителството иначе няма как огромни количества с хероин да преминат границите..След което тука "хващат" някви смешни 5-10 кила и медийте ще се взривят от писане на новини.Пропаганда
Беш

2012.09.06 | 23:25

1
Наркотрафиканта Боко си разчиства нови територии. Престъпници,мутри.Облечени с власт.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини