Станишев: Обещаната от ГЕРБ радостна картина не се получи

  • 04 септември 2012 13:53

  • 3999
  • 33
Станишев: Обещаната от ГЕРБ радостна картина не се получи
©

ГЕРБ следва максимата – не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря. Това каза в декларация от парламентарната трибуна председателят на ПГ на Коалиция за България Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Беше нарисувана радостна, оптимистична картина. Имахте повече от три години да реализирате вашата предизборна кампания. Тя не е реализирана нито за икономиката, нито за увеличаване на доходите. Всички действия на ГЕРБ не само оттук нататък, но и през цялата година досега изцяло са подчинени на предизборни цели – да управляват, след като загубят доверието”, добави той.

"Изведнъж всички заговориха за увеличаване на заплатите – и министърът на отбраната, и министър Цветанов. Това е чиста демагогия, защото повече от три години замразихте масово доходите на българските граждани, което означава обедняване. Когато се хвалите за финансите, трябва да кажете цялата истина – има 5 милиарда нови дългове. 27% от българските граждани биха напуснали незабавно България при първа възможност", посочи лидерът на социалистите.

"За БСП ще има два водещи политически приоритета – първо, да бъдем много ясна и категорична опозиция на вашето управление и вашите безобразия", заяви Станишев. Той посочи за пример 154 хиляди декара държавна земя, която по думите му ГЕРБ искат набързо да се продаде на ниски цени. "Вторият приоритет е да покажем, че има друг начин, че е възможна алтернатива. Имаме 10 ключови политически теми и приоритета. Първото е реализацията на първия референдум в България, за да могат хората да вземат свое решение. Допитването на гражданите ще бъде водещ приоритет на БСП", заяви Станишев. По думите му сред другите приоритети на партията е гарантирането на условия на честни избори, да се създават работни места за хората.

"Големият политически сблъсък ще бъде Бюджет 2013 г. Искаме компенсиране на пенсионерите със 150 лева от октомври, увеличаване на минималната работна заплата – да бъде 350 лева", допълни Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Според него БСП настоява и за равен достъп и качество на образование. "Темата сигурност ще бъде в центъра на дебатите в парламента, защото сме пред провал за Шенген", каза Станишев. По думите му трябва да стане ясно и кой носи отговорност за атентата в Бургас. "Да видим дали нещо ще бъде предприето, за да се избегне тази трагедия повторно", каза Станишев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3999 33

Коментари 33

Добави коментар
komunist

2012.09.08 | 21:23

32
мазна ,очилата курво- махни се.народа те мрази........

2012.09.08 | 21:23

33
Аз пък чух за едни 37% които мразят вас !

2012.09.06 | 23:09

31
Какво се дерете по форумите.Нищо не може да се промени."Който крал,крал.Който не е,да е.От тука нататък все така ще е!".Като подскачахме по площадите,като дресирани павиани,какво....Заслужилите"борци"станаха капиталисти,защото имаха финансовата и технологична база,подходящото образование и контакти на най-високо ниво,на запад.Власт се взима,не се дава,това е кредото,което те го владеят по добре от нас,кредо което изповядваха и последващите ги управници,мимикриращи зад разни платформи и цветове.Първата фаза на бандитският капитал приключи.В действие е безмилостната втора фаза-на капиталистическият бандитизъм.
komunistite na sapun

2012.09.06 | 23:08

30
SERGO PRODAJNIK NAGAL PO GOLIAM KRADEC OT TEB NIAMA. ZA PARI I VLAST SI GOTOV I S DIAVOLA DA NAPRAVI6 KOALICIA

2012.09.05 | 20:56

26
Герберистите на веро начало на промоцията първото тримесечие на 2013 година !
shatterer

2012.09.06 | 23:08

29
Ето един стар виц: Ако един гербер се изкъпе.....ще остане една локва кир и чист комунист!

2012.09.06 | 23:08

28
Продажникк пак си духал на доган и сте се превъзбудили за власт

2012.09.05 | 20:43

24
те тоя и шайката му направиха държавата перачница на мафията

2012.09.06 | 23:07

27
Бележим рекорд по заловени мафиоти зад граница, а у нас няма осъдени! И за това ли са ти виновни социалистите?
Уточняващ Въпрос

2012.09.05 | 04:44

3
Аз за ТИМ , СИК , ВИС и Мултигруп кой работи умнико ?

2012.09.05 | 20:43

25
бсп са проститутките на путин, сега на повикване при герб
Уточняващ Въпрос

2012.09.05 | 04:44

2
Интересно след като БСП са проститутките на Путин защо на Бойко му се обаждаше по едно време Мишо Бирата ( после се спомина той и жена му мистериозно ) точно в стила на руските олигарси ( и на българските им братовчеди които също като руските са назначени от бившата държавна сигурност за бизнес елит ?
vanko76

2012.09.05 | 20:39

22
Не харесвам по никакъв начин др-Станишев,но вие сте наи големите боклуци в историята на България.ГЕРБ=НА КОРУПЦИЯ,УБИЙСТВА и какви ли поразии ощел
хе хе хе

2012.09.05 | 20:41

23
Ванко оо , ай по кротко! Знам кво пишеш -не ми се прави на неутрален - винаги си бил червенясъл и в ушите!Цинично е точно гея да дава оценка по доходите - спомняме си учителската стачка 3 месеца и арогантното комунистическо -турско правителство дето после им намали заплатите, припомни си го и ти! Станишев увеличи пенсии и заплати предизборно единствено с популистка цел , а да ги плаща следващото правителство - тъпо и цинично - точно кат за червен задник! Всъщност сегашното правителство плаща увеличените от гея заплати и пенсии ,тъй че да се каже ,че те са се намалили е идиотщина! А никой тук не споменава факта , че от 3 години света е в икономическа и финансова криза , каквата при гея нямаше - вижте кво става в Гърция , Испания , Ирландия и т.н. Но затова се иска мозък , а такъм при вас липсва! Едни и същи спуснати от Позитано безпочвени обвинения и това е от 3 години- с това разбира се може да размърдате единствено заспалите мозъчета на стогодишните си спинозни избиратели хе хе хе!дори повече от 2 човека за някаква си скалъпена акция не можете да съберете - нещастници хе хе хе!Айде - гея ближе онова на Доган и на големия брат от Москва - ами ти на кой го ... с тия евтини коментарчета хе хе хе
male

2012.09.05 | 20:39

21
Мале тия какво им стана май осещат че пак ще загубят изборите и сега започнаха обещания на гол тумбак ама нещо се уплашиха и започнаха с популизмите.Всяка партия казва че са се провалили ама не казват нищо за тях че те се провалиха много повече.Аз ако съм сега на ГЕРБ ще вдигна заплати и пенсии драстично ще взема заем като в Гърция и да спрат да ревът ама ще ги видя другото правителсво като дойде на власт как ще погасява заемите и те самите ще почнат да вдигат данъци и осигоровкки защото няма да имат да платят пенсиите.Хамстера много говори ама що не каже колко задължения имада плаща към бизнеса колко договори бяха сключели на завишени цени.
Стефанов

2012.09.05 | 20:39

20
Може ли някой разумен българин да отрече - ФАКТИТЕ които цитира Сергей Станишев - относно реализирането на предизборната програма на управляващите от ГЕРБ -за тези 3 години от мандата ??

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини