Зуека се развежда

  • 30 август 2012 07:27

  • 5924
  • 3
Зуека се развежда
©

Двама от най- емблематичните актьори в родния шоубизнес- Васил Василев- Зуека и Нина Димитрова, ще се развеждат, пише в. Всеки ден.

Двамата, които в средат на 90- те години сформираха артистичен и семеен тандем вече не живеят заедно. Те са се разделили преди няколко месеца. Причина за това е, че Зуека от 10 години е лъгал половинката си и е имал паралелна връзка с друга жена. Тя работела, като асистентка в предаването "Господари на ефира" и именно там пламнала искрата между двамата. Любовницата на Зуека е млада девойка и докато той се кълнял във вярност на законната си половинка, споделял горещи чувства в леглото на другата.

Вестникът твърди, че Нина е знаела за любовните изневери на мъжа си. Тя обаче предпочитала да си затваря очите и се надявала, че романсът ще ще приключи и тя ще спаси семейството си. Всичко свършило, когато тайната любов на Зуека станала достояние на 13- годишната му дъщеря Девина. След голям скандал актьорът постъпил мъжки и се изнесъл от апартамента, като сложил край на съвместното си съжителство с Нина.

Двамата всъщност нямат брак и делото цели да раздели родителските права и имуществото им.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5924 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СТ

2012.11.08 | 19:48

3
Зуека може да не е като Аполон Делфийски, но пък да живееш с жена, която изглежда като бабичка не се издържа дълго, каквито и усилия да полагаш. Пък и наверно се държи като такава, което е още по-тежко за мъжа.
Господар

2012.09.07 | 20:43

2
Как да не гледаш "Господари на ефира"?! Те с Рачков начело са си "пример" отвсякъде!
Shushi

2012.09.07 | 20:43

1
Нещо не мога да разбера написаното " След голям скандал актьорът постъпил мъжки и се изнесъл от апартамента". Мъжко ли е да лъжеш жена си 10 години? Мъжко ли е да си имаш любовница? До толкова вече обществото ни е деградирало, че наричаме мъжка постъпка това да си имаш любовница.

Добави коментар

Водещи новини