Куката: Азис е травестит, нарече Златка "селянка"

  • 29 август 2012 19:47

  • 18117
  • 8
Куката: Азис е травестит, нарече Златка "селянка"
©

Не съм го аз удрял тоя травестит в „Час Пик“, той блъсна Златка и й каза: „Свий се, бе, селянко!“. Това казва скандалният подзебемн бос Камен Балбузанов Куката пред бургаския сайт Бесове.

„Бях в заведението, както и много други хора. Не знам защо толкова пишете за тоя циганин, който беше пиян, може да е бил и дрогиран , поведението му беше скандално”. Според Куката, комбинацията от циганин, гей и фолк-изпълнител била най-отвратителната. От същата нощ той си спомнял още и следното: „Видях един мъж от публиката да прави жест към АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. за автограф. Човекът беше с дъщеря си, просто му поиска автограф, а получи обида по микрофона. Облечен беше като травестит, не моето поведение, а неговото беше унизително – тоя път надмина себе си по лиготии, преиграване и циничност”.

Според Куката Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че била в дискотеката с приятелки, а не с него. Ето версията му за станалото: „Златка беше близо до сцената. Спомням си много добре, че тя беше с гръб към АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., изобщо не го гледаше. Той мина покрай нея и я блъсна. Каза нещо от рода на: „Свий се бе, селянко!”. И заради това тя реагира по този начин. А това, че се била подразнила, че я имитира, абсурд! Как може такова същество да си съперничи с такава красива жена. АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. обиждаше хората по микрофона, което не прави чест на един певец, особено известен. Какво да говорим - това е едно извращение на природата. Но аз не съм го удрял. Какво да му посягам на такова същество. Той видя, че съм там и пак продължи да ръси цинизми по микрофона, но аз нямам пряк конфликт с него. След това може да е ударен и да е избягал през прозорец или заден вход.”

Куката държеше да се знае, че на другата вечер не е присъствал при мелето в дискотека „Бедрум” и всичко написано за него стресирало роднините му – родителите и децата му. Увеселителното заведение „Бедрум“ беше в пълен погром в неделя сутринта, нанесените щети са за над 20 хиляди лева като унищожено оборудване.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
18117 8

Коментари 8

Добави коментар
!!!

2015.06.10 | 00:38

6
"скандалният подзебемн бос Камен Балбузанов Куката" Тази втората думичка нещо май не е наред ... :) Ма карай то няма значение какво се пише ... :) Да не говорим че някакъв дрисльо бил бос ..... хахаха :)
yasenkartel

2015.06.10 | 00:39

8
тоя същия ако поиска ще те отвлече,бие,изнасили и пак ще му дължиш 50 000 лв.,а да не говорим за създанията от женски пол покрай теб
Aida_v

2015.06.10 | 00:39

7
Не само думичката,а и доста други неща не са наред.Подземен бос се разхожда"над земята" и прави изявления пред медиите,простакът е признат за звезда,а проститутката - за преуспяла жена и всичко това е описано от някой граматически бос,който пък работи като журналист!И още,и още...Когато Луис Карол е измислял страната на чудесата,май не е и подозирал,че такова място наистина може да съществува.

2015.06.10 | 00:38

5
Вземете се избийте всичките там в тия Бедруми и оттървете обществото от мутри ,травестити и курви .
...

2013.06.08 | 14:30

4
`Азис не можел да се сравнява по красота с плеймейтката` НЕ ДУМАЙ ! Тоя педро Азис няма ли да го утрепе някой вече ?!

2013.05.24 | 16:49

3
Българският "Хайлайф". Класа отвсякъде..
mitko

2013.04.15 | 12:29

2
to 4algata do tova vodi: poboi6ta v 4algotekite
retory

2013.04.15 | 12:29

1
Един костинбродски селяк нарекьл някаква селска трьтла селянка ,уникална новина .Сега като си изям ябьлката и ще отделя 1 час за да страдам .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини