Явор Гечев: Изказването на Антон Кутев е шега

  • 24 август 2012 14:07

  • 1825
  • 2
Явор Гечев: Изказването на Антон Кутев е шега
©

Изказването на Антон Кутев е шега, която няма нужда от коментар, това каза на пресконференция в централата на БСП Явор Гечев, председател на младежкото обединение на партията.

По-рано днес депутатът от БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за реагира на интервюто на колегата си Антон Кутев, в което той сравнява БСП със СПИН и поиска Кутев да се извини и оттегли от поста, който заема, а Кутев й отговори, че не тя го е поставила на този пост.

"Вие, журналистите които познавате Антон Кутев, знаете, че понякога има леко странно чувство за хумор. Всъщност изказването му е една шега, която е в съвсем приятелска атмосфера. Става дума, според нас, за абсолютна шега. Ако някой от другарите се е почувствал обиден от изказването, аз мисля, че Антон не е разбран правилно, в дадения случай. Извиняваме се, ако някой се почувства засегнат. Иначе – това е една шега, която не мисля, че има нужда от коментар", заяви Явор Гечев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1825 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Boss

2013.07.03 | 13:22

2
Да, познавам Кутев и не е шега... Не съм журналист, комунист и не членувам в БСП - щото се предавала по полов път (според Кутев) а мен секс не ми трябва, държавата ме оправя всеки ден! Казал е каквото мисли. А, дори и на шега (която съмнявам се да е) не се говорят такива неща. Нещото между Кутев и Добрев не е шега - дори се млатиха двамата преди време в парламента. Та, Гечев, жалък опит да защитаваш Кутев! Следващият път да си знаете - една изцепка от ваша страна и ББ прави "шедьовър" на шоу бизнеса! ;)
симпатизант

2012.08.27 | 18:36

1
Това е така-че Антон Кутев се е пошегувал. Но вижте колко безотговорно е постъпила Корнелия Нинова -като създава излишни проблеми на най-истинската партия в България--но злобата и завистта нямат граница и това е вродено заболяване на всички българи......

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини