Мерилин Менсън помага на Джерард Бътлър да стане рок звезда

  • 20 август 2012 12:39

  • 3285
  • 0
Мерилин Менсън помага на Джерард Бътлър да стане рок звезда
©

Мерилин Менсън, Джак Блек от Tenacious D и Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е помагат на актьора Джерард Бътлър, за да стане рок звезда, предаде Stand.bg.

Актьорът от „300" и „Рокенрола" е потърсил съвет от Деп как да „основе първокласна банда", а той го е предствил на Менсън и Блек. Те са се заели със задачата да помогнат на Бътлър по пътя към рокендрол славата.

В новия си филм „Playing For Keeps" актьорът се превъплъщава в ролята на професионален футболист, но в свободното си време пише песни и записва парчета за нов албум.

Американското клюкарско списание „National Enquirer" цитира и достоверен източник, според който „Джери се занимава с пеене от години и най-накрая е решил, че е време да го прави професионално."

По-рано тази година Бътлър прекара известно време в клиниката „Betty Ford Centre", след като е станал зависим към някои лекарства. Докато е бил там, той е развивал музикалните си умения и сега целта му е да издаде албум.

„Джери започна да канализира цялата си енергия в музиката и това се оказа страхотно. Дори се обърна към Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е за съвет как да основе първокласна рок банда. Те свирят заедно от време на време, а Джони го запозна и със своите приятели музиканти, сред които Мерилин Менсън и Джак Блек", разказва още източникът.

Това не е първият случай, в който Менсън работи съвместно с актьор по музикален проект. По-рано тази година той записа и изададе парче с карибския пират Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е. Техният кавър на „You're So Vain" на Карли Саймън стана част от новия албум на Менсън „Born Villain", който излезе през април.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3285 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини