Весела Лечева: Цветанов да каже какво става със случая "Манол Велев" (обновена)

  • 17 август 2012 07:59

  • 4262
  • 0
Весела Лечева: Цветанов да каже какво става със случая "Манол Велев" (обновена)
©

Най - елементарното оправдание е, че няма пари за българския спорт, каза в ефира на Нова телевизия Весела Лечева.

По думите й, е много важно да се коментира и темата за конкуренцията в българския спорт. Тя е на мнение, че влияние върху българските спортисти е оказало и надеждите, които хората са имали към представителите ни на Олимпиадата.

Лечева нападна правителството на ГЕРБ, защото по никакъв начин не се обръща 3 години никакво внимание на спорта в училищата. Тя е категорична, че трябва да има стратегия за развитие на спортните бази.

"Трябва да има консенсус между политическите сили какво се случва в българския спорт и какво трябва да се направи", каза още Лечева.

"България никога не се е отличавала с броя на спортните си съоръжения. България е блестяла винаги обаче с научните си специалисти", заяви Весела Лечева.

Тя коментира и темата със състоянието на съпруга й и материалите, които се появяват в някои жълти вестници. Лечева каза, че нищо от публикуваното не трябва да се чете, защото не е вярно. Тя съобщи, че няма промяна в състоянието на Манол Велев. Относно това кой е прострелял Велев и как върви случаят, Лечева каза, че вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа трябва да знае, защото иначе няма смисъл да е министър.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4262 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини