Залавян с 27 кила хероин причинил катастрофата на АМ "Марица"

  • 13 август 2012 20:42

  • 4903
  • 5
Залавян с 27 кила хероин причинил катастрофата на АМ "Марица"
© Булфото

Виновникът за катастрофата на автомагистрала "Марица", в посока Свиленград, бил без книжка и управлявал автомобила си след употреба на алкохол, съобщи Haskovo.net.

36-годишният свиленградчанин Михаил Михайлов, който предизвика катастрофата тази сутрин на АМ „Марица" е бил с отнета книжка заради предишни нарушения на закона за движение по пътищата, потвърдиха от полицията.

Името на Михаил Михайлов нашумя през 2011-та година, когато в края на януари бе спипан на ГКПП Капитан Андреево с 27 кила хероин. Наркотикът бил скрит в тенекии с маслини натоварени в багажника на неговия „Нисан". В колата освен Михайлов пътували жена му и двете му деца. Съдът го остави под домашен арест, след като Михайлов оказа съдействие на разследването.

Мъжът катастрофира своето АУДИ А 6 и два тира, след като предприе неправилно изпреварване на товарен автомобил в недостроения участък на магистралата. Там пътят е двулентов и колата на свиленградчанина се забива челно в австрийски тир. От своя страна българският водач на австрийското возило пробва да избегне удара и влиза в насрещното където пък се забива в турски тир.

Водачът на турското возило получава тежка черепно мозъчна травма и изпада в кома още на мястото на произшествието. С контузии е българският тираджия. Най-тежко е състоянието на Михаил. Той бе опериран по спешност в хасковското хирургично отделение. Изваден е разкъсания му далак, на две места е зашит черния дроб и червата. Мъжът е в кома, състоянието му е много опасно, каза началникът на хирургиите д-р Живко Атанасов. Турският шофьор, на име Хасан, обаче не може да бъде опериран. В момента се наблюдава в ОАИЛ.

Тестът с дрегер на българският тираджия е отрицателен. Кръвните проби за алкохол на пострадалите обаче ще станат ясни най-рано утре, понеже ще се изследват в Стара Загора.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4903 5

Коментари 5

Добави коментар
koceto-boseto

2013.06.19 | 14:29

5
Аман от капути с рецедиви и пак золуми правят, поклон пред съдебната власт и поне да умре нещастникът долен; дано се оправят тираджийте. Всички забравиха за шибаняка Йоско дето изтрепа няколко човека в челна катастрофа и уж беше критичен, а сега пак си кара и недокоснат от правосъдието.

2013.06.19 | 14:29

4
ама че сте злобни, бе. дано да се оправи мишето, да го сглобят, че да може да дойде после семейството на господин хасан и да му направи ануса като тунел витиня...

2012.08.25 | 18:18

3
Как не го хванаха в Бразилия с 27 кила, да си правят компания с Хероин боевски?? Шибани съдии! На тяхната съвест ще тежи тази катастрофа!
име

2012.08.25 | 18:18

2
Ефекта на пеперудата, или ако бяха го наказали със затвор това нямаше да се получи.
Отвратен

2012.08.25 | 18:18

1
Браво, поклон пред съдебната ни власт! Лайното заловено с цели 27кг хероин преди година и половина, и вместо да получи доживотна, днес без книжка шпори по родните "пътища" и успешно продължава да убива хора! Велики сте, драги ми съдии, прокурори и цялата останала властимаща корумпирана и некадърна измет!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини