Ирина зачева ин витро от Иван

  • 31 юли 2012 14:07

  • 4946
  • 1
Ирина зачева ин витро от Иван
©

Иван и Ирина от известно време изчезнаха безследно от медийното внимание. Но вместо да се наслаждават на лятната си отпуска и да отмарят някъде, любовниците, които разбиха браковете си, подготвят процедура за изкуствено оплождане.

По желание на Сарачинова двамата посетили клиника ин витро, тъй като желанието й да роди дете на опосума се превърнало във фикс идея. В същото време заради проблемите с бившата си Вихра, която не му дава да вижда дъщеря им Ава, Иван непрекъснато бил в лошо настроение, издават негови близки.

Според източници Ирина отдавна се опитвала да забременее и да го дари с наследник, като така хем щяла да го върже окончателно, хем да потуши постоянното му желание да се вижда с дъщеря си.

Продължилите с месеци опити обаче не дали резултат, а и допълнително изнервили Иван и "най-добрата майка", пише lifestyle.bg.

Ирина вече има две деца от съпруга си Георги, но лекарите я предупредили, че ако иска да забременее трети път, може да изникнат известни затруднения. По тази причина Сарачинова не се колебала дълго, а потърсила помощ от известен гинеколог, специалист ин витро. Говори се, че двамата вече са на финалната права и в момента изчакват резултатите.

Последвайте канала на

4946 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.05.09 | 10:43

1
Че ин виво не става ли вече ? Алкохола и наркотиците не прощават на никого ех каква мъка само ! Трябва да обявят национален траур щом тая невестулка не може да ебе без чужда помощ вече !

Добави коментар

Водещи новини