Иран: Против сме всякакви терористични актове

  • 24 юли 2012 18:18

  • 1027
  • 1
Иран: Против сме всякакви терористични актове
©

По повод твърденията на ционистките държавници, свързани с участието на Иран в теоретичния инцидент от 18 юли на летището край Бургас, говорителят на иранското външно министерство Рамин Мехманпараст заяви, че тази тема и в миналото се повторила и не е нещо ново, съобщи Cross.

Обикновено самият този режим (ционисткият режим) е следвал първите терористични течения, които са били организирани навсякъде по света и в различни държави, са застрашавали живота на невинни хора и е участвал в атентати срещу различни палестински лидери и личности, както и личности и лидери на движението на съпротивата и е действал пряко, посочва говорителят.

Изразявайки това, че ционисткият режим е играл пряка роля в терора на иранските ядрени учени, той подчерта: „Ционисткият режим, за да направи изпреварващ ход, обикновено свързва терористичните обвинения с други държави, включително нашата. Ние и по-рано сме изразили нашата позиция. Ние сме против всякакви терористични актове, които застрашават живота на невинни хора, включително случилото се в България. Ние осъдихме това деяние”.

Последвайте канала на

1027 1

Коментари 1

Добави коментар
op

2012.08.12 | 01:26

1
това е дело на американците..

Добави коментар

Водещи новини