Мутри охраняват Преслава и гаджето й

  • 24 юли 2012 14:57

  • 5602
  • 1
Мутри охраняват Преслава и гаджето й
©

Близо 10 мутри охраняваха Преслава и гаджето й Бирмата по време на конкурса ''Мис Силикон'', провел се миналата седмица в Слънчев бряг.

Яките гардове не позволяваха на никой да се приближи до влюбената двойка. Преслава беше зорлем изкарана от пиарите си от мутренското обкръжение, за да я снимат фотографите. Бирмата обаче пожела да запази анонимност и не се появи с нея пред папараците, пише hotarena.net.

Двамата бяха в компанията на бащата на Бирмата, Евгени Стоев, като триото се забавлява до ранни зори в морския бар, където се проведе конкурсът. Двойката изненада мнозина като се събра отново след бурната раздяла преди няколко седмици.

Според близки до певицата, след разрива Преслава не спирала да кръстосва кръчмите в опити да забрави бившата си изгора. Но последната клюка, че колежката й Анелия е новата любов на бизнесмена, я накарала да го потърси отново.

Вбесена, изпълнителката на „Водка с утеха“ вдигнала телефона и поискала обяснение от бившия си възлюбен. След този разговор и още няколко Преслава и Бирмата затоплили отношенията си и отскоро отново са неразделни, пише столичен вестник, цитира hotarena.net.

Последвайте канала на

5602 1

Коментари 1

Добави коментар
ani

2012.07.26 | 18:19

1
Българите си заслужаваме съдбата.

Добави коментар

Водещи новини