Лиляна Павлова - най-класната министърка

  • 11 юли 2012 11:04

  • 9969
  • 21
Лиляна Павлова - най-класната министърка
© Булфото

В началото на юли повечето министри губят обществена подкрепа за работата си, което се вписва в растящата критичност към дейността на управляващите. Това сочат резултати от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи през м. юни на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ).

Класацията на министрите към началото на юли се оглавява от Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, следвана от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Четвърти е Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, а пети – Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко. В контекста на събитията от последния месец расте критичността към работата на министъра на земеделието и горите, чието одобрение спада с 6 пункта. Макар да е най-одобряваният министър от избирателите на ГЕРБ, вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа също губи 6% от одобрението за работата си. Най-ниско одобрение в началото на юли получават правосъдният министър Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент и транспортният Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

Отново регистрираме трайно и високо неодобрение към работата на финансовия и социалния министри. Публичните изяви на министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, напоследък допринасят за разпознаваемостта й. Одобрението за нея се покачва с 4 пункта през този месец, също с толкова расте и неодобрението.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 и Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото са министрите, одобрението за работата на които е по-висок дял от неодобрението. Изследването е проведено в периода 27 юни – 3 юли 2012 г. сред 1000 пълнолетни българи в 86 населени места в цялата страна.

На фона на растящата критичност към управлението през изминалия месец, ГЕРБ свива електоралното си влияние с 4,5%. В момента за ГЕРБ биха гласували 26,6% от пълнолетните българи. Електоралното влияние на БСП не се променя за последния месец и остава около 18%. Това сочат резултати от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи през м. юни на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ).

Партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, която бе основана по време на провеждане на изследването, е трета политическа сила с резултат от 7,5%. Засега симпатии към личността на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 по-масово декларират левите избиратели. В същото време обаче, сред готовите да гласуват за новата партия превес имат центристки и дясно ориентирани избиратели. ДПС има електорално влияние от 6,4% в началото на юли, а Атака – от 2,5%.

Ако Синята коалиция бъде запазена, тя има шансове да попадне в следващия парламент. Поотделно СДС и ДСБ обаче имат близки и невисоки електорални дялове, от по 1,6% – 1,7%.

В края на третата година от мандата ГЕРБ запазва 70% от избирателите си от предишните парламентарни избори, а БСП – 76%. Крайно разочаровани от ГЕРБ и категорично нежелаещи повече да ги подкрепят са една пета от бившите им избиратели. При БСП този дял е по-нисък – 13% от гласувалите за тях през 2009 г.

Новата партия на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 печели симпатизанти главно сред бивши поддръжници на други партии и в по-малка степен успява да привлече политически пасивни избиратели.

Най-одобряваният председател на парламентарна група в началото на месец юли е Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на – от 26%. Подкрепата за лидера на социалистите в собствената му партия е висока. Одобрението за бившия президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в спада с 2%.

Повечето лидери на парламентарни групи губят между 2 и 4% от одобрението за дейността си. Само Волен Сидеров и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на запазват оценките за работата си в парламента през последния месец. Волен Сидеров и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, макар и с високо неодобрение сред населението, остават силно одобрявани от своите избиратели.

Последвайте канала на

9969 21

Коментари 21

Добави коментар

2014.05.08 | 14:02

21
Тази ми прилича на мис Пиги с капела.

2013.04.29 | 20:54

20
Да ви еба майката и на класациите
собственик на свинеферма

2013.04.29 | 20:50

19
мога да я приютя

2013.04.29 | 20:50

18
gnusni jivotni
един

2013.04.29 | 20:46

17
абе какъв МИНИСТЪР е тая плиткоумна циганка бе.... как можа толкова да пропадне тая държава?! само като си представя, че тия празноглави и малоумни същества се появяват на официални събития по света и се представят като български МИНИСТРИ и прочее управници, и ми се доревава от срам....
Дедо Йоцо

2012.07.23 | 23:10

16
Това тлъстичко кенгуру на снимката ли е Лилито? Да, класна е, безспорно, толкова класа има само в задните части на Азис...
CNN

2012.07.12 | 22:50

15
Който журналист е бацнал тая снимка, направо си е за пулицър или квото там им дават. Илия Бешков ряпа да яде! По-точна презентация на сегашното управление нема. Тъпо, смешно и абсурдно! Точно толкова абсурдно, колкото и капелата на въпросната грозила!
Забавяме,

2012.07.12 | 14:03

5
но не забравяме... ...Ето го кадровият състав на партия ГЕРБ: Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева –партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов -син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов - син на секр етар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков -стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов -удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски- първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева –дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

2012.07.12 | 22:49

14
тоест,Кучетата си лаят,керванът си върви...братле,ти направо ги разби.е за каква демокрация става на въпрос тогава!!!абе зле е работата,та не знам......
ohu-bohu

2012.07.12 | 22:44

13
Тая "хубавица" и Фидоска,ако ги заколят,едно гладуващо африканско племе,ще се храни поне една година!

2012.07.12 | 20:17

12
Тоя мазен хипопотам ли е ви е класата бе тъпи ГЕРБ-ски гъзолизци!
ooo srji robota :D

2012.07.11 | 19:06

4
ne gledai po toq nachin brat UMNITE hora gledat po delata svarsheni ot tqh ;)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини