Борисов се захвана с медиите

  • 10 юли 2012 21:19

  • 6077
  • 38
Борисов се захвана с медиите
©

В Министерски съвет се е провела работна среща, на която са били обсъдени идеи за промяна на медийното законодателство.

От пресцентъра на МС уточниха, че участие в дебата са взели представители на президентската институция, Народното събрание, СЕМ, на двата съюза на издателите на печатни издания, Фондация „Конрад Аденауер" и на администрацията на кабинета.

По време на разговорите са били обсъдени идеите на двата съюза и Фондация „Конрад Аденауер" за законодателни промени, за да се гарантира прозрачност в собствеността на печатните медии, в авторството на информацията, която намира място на техните страници и отговорността за нейната истинност, както и въпроси, свързани с разпространението на вестниците и рекламата в тях.

Припомняме ви, че само преди няколко дни на среща с блогъри в МС, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г говори пространно за медийната обстановка у нас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6077 38

Коментари 38

Добави коментар

2012.07.14 | 21:08

38
Дерзайте ДРУГАРИ! Затегнете цензурата! Този народ трябва да разбере кой е вожда!
дон пепе

2012.07.13 | 00:30

37
Боко Тиквоко борел комунисти ,е как ще стане това само не знам като той си е от това котило,неговата групировка СИК си беше създадена от ДС.Сикаджия борец против комунистите, е честно по-голяма глупост не бях чувал, тогава Маджо,Пашата и Маргините какви са дисиденти ли?
...

2012.07.12 | 18:00

23
от 1 до 7. Познавам АДСКИ много хора и единствените, които ще гласуват за БСП са от членовте на бсп и част от възрастните хора. Деянията на комунистите са черно на бяло, запечатани завинаги! Както и новата история - батко и братко, показните убийства, отвличания, спряни фондове, масларова, маргините, галеви, гоце, трактора... и всички знайни и не знайни глупости, за които ще трябват тонове хартия да се опишат. Да не би народа да получи внезапно амнезия? Вие сте супер заблудени и наивни, ако си мислите че народа ще гласува за отяевени крадци и демагози, и понеже няма за кой друг, гласовете ще идат пак за герб. Харесва ли ви или не, да бяхте се замисляли коя страна заемате, България не е държава в африка с 1млн население.. така че който иска далаверки да заминава натам. П.С най-забавното е че дядо ми подкрепяше бкп-бсп, сега се разкайва и сам вика какви ги свършихме за народа.

2012.07.12 | 23:48

36
Благодарение на ГЕРБ във България много хора живеят със стандарта на Африка , а далаверите не са спирали ( за спарвка прочети около всички лобизки закончета на ГЕРБ за три години мандат )

2012.07.11 | 23:51

13
Ако за престъпленията на БСП ще са необходими тонове хартия за далаверите на ГЕРБ няма да стигне хартията във световен мащаб .

2012.07.11 | 23:51

12
Никаква разлика няма между БКП и ГЕРБ да не говорим и че има и хора които са членували или по правилно да се каже че членуват едновременно и в двете партии ! И Тодор Живков беше от село и Бойко е от село , и двамата не ползват компютър,интернет , не говорят чужд език и са прочели кажи речи само по една или две книги през жалкият си и безсмислен живот така че това че дядо ти е харесвал Тошко а ти се огъзваш на Бойко не ме учудва педерестията може и да е генетично заболяване поне във твоят случай ане по принцип .

2012.07.11 | 23:50

9
Пич на теб кой ти е казал от всички написали тук своето мнение срещу ГЕРБ че ще гласува за БСП аз ще гласувам задължително със сигурност няма да е за БСП или за ДПС но със сигурност против ГЕРБ има за кого да се гласува на инат сега в лайната във котио ГЕРБ вкараха държавата най-голямата беля ще е ако някоя партия включително и ГЕРБ да спечели изборите и да управлява еднолично . За 22 години близо 2,5 милиона българи се изнесоха , а колко не се родиха поради качевственото управление познайте колко още ще си тръгнат от тук със неграмотни селендури със фалшиви дипломи фенове на ГЕРБ които прииждат от къде ли не към големите градове няма да станем по-богата и по-уредена държава .
splendor

2012.07.11 | 23:50

8
незнам за народа как е сьс амнезията но при теб е явно услужливо перманентно сьстояние .чукни се сьс нещо по празният сьд вьрху раменете си и се опитаи да си спомниш има ли бивш негьр и бивш комунист ,защото именно за такьв говорим

2012.07.11 | 23:50

7
Това че дядо ти е подкрепял БКП ( БСП ) , а сега ти се гъзиш на сините комунисти ( водени от Бойко след като СДСтата се споминаха политически ) обяснява доста неща явно комунизма ти е генетично заложен . На времето комунистите така говореха чрез държавната пропаганда за безчетните престъпления на всички управлявали преди тях , а след като паднаха от власт се оказа че са надминали всички които заклеймяваха и вашият случай е същият . По всичко личи че си от загубеното поколение което не си познава историята и си мисли че ще му се случи нещо по-различно от това да преживее историята ( само че сега името на партията няма да е БКП а ГЕРБ ) за която и най-малка представа си нямате . На времето и комунистите започнаха управлението си със строене във грандомански размери и когато парите свършиха се обзаведохме със външен дълг който още не можем да платим и едва ли скоро ще го направим .
Хлопа ти дъската

2012.07.11 | 19:19

2
От честото поемане отзад ти се е разхлопала дъската отиди във психодърводелната да ти я заковат . Българите са близо 7 милиона всички ли ги познаваш, а тия дето ти ги познаваш няма да стигнат да спечелите втори мандат Има твърде много хора които като мен са надпартийни и не са комунисти ( силно се съмнявам какво значи да си комунист ) по прочетеното от мнението ти и най-малка идея си нямаш за какво става реч не четете книги дебилчета на по 20 години и това си личи от първите едно две изречения . Ако беше наясно ( т. е. ако беше попрочел щеше да знаеш че който и от обществените строеве бил той комунизъм или капитализъм се е провалял когато хората които са се присъединили към множеството и са достигнали критична маса и са унищожили всичко постигнато корупцията не е от вчера и ще я има още дълго за всеобщо съжаление колкото дебилите като теб са повече толкова повече ще са годините преход които ще живеем като държава от третият свят ! В нормална демократична държава държавата се грижи за обикновенният човек, а за бизнеса само при критични ситуации не причинени от него самият . В България държавата не се е грижила за обикновенният човек през последните 22 години , а така избори не се печелят .
Официално: Продават ВМЗ Сопот до три месеца

2012.07.12 | 23:46

35
До 20 юли на работниците трябва да бъде изплатена заплатата за месец май.това да живееш във българия било голяма работа-(20 юли-заплатата за месец май).

2012.07.11 | 19:24

4
Е поне не са я намалили заплатата от 1000 евро на 130 евро .
DonBoko

2012.07.12 | 23:44

34
Vnimaaite kvo draskate da, si neame nepriatnosti 6e prata Zezo da fane , vinovnizite !?!
ньдей тъй с лошу бб

2012.07.12 | 16:57

19
Дон боко ти се готви за съдебен процес за търговия с влияние по случая с Мишо бирата - НА НЕ МИСЛИ! И без тва сме кофти матрял, ама ти ама ти къв чукундур си! Грешка немаш - ГЛАВА КАМБАНА!
...

2012.07.12 | 23:41

33
що ми задаваш глупости? до сега не съм видял нито един симпатизант на БСП да може да отговори, защо 3-та коалиция си гласуваха най-абсурдния закон за амнистията? и с цялата си наглост излизат и говорят за избори??? като сте толкова отворени другарите що мълчите като невменяеми идиоти? защо 3-та коалиция си гласува амнистия на всички дивотии?? искам да прочета поне 1 отговор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! как сегашните управляващи да осъдят предишните с този закон?? отделно ЕК тръби още преди да сме приети, в ЕС че съдебната ни система е корумпирана до основите си.нали съдебната система я държат комунистите, видяхме кво стана когато Янев се опита да разследва гоце. също както и видяхме марслорава и куп други наскоро. съдебната система е независима, и не подлежи на котрол на управляващите. добре че са ЕК, да поразгонят другарите от там, че щяхме да стигнем ес точно никога.
Диагноза

2012.07.12 | 23:38

32
Пич сериозно ти има нещо хлопа ти сериозно дъската . Отностно това как така симпатизантите на БСП не ти дават смислени отговори си има съвсем правдоподобно обяснение а то е че дъртите комунисти и техните също на възраст почитатели са във БСП ( те масово не ползват компютър и интернет затова не отговарят ) , а младите комунисти са си във ГЕРБ не четат,хлопа им сериозно дъската , имат се за нещо повече от всички останали не се интересуват от ничие друго мнение освен от своето собствено и на вожда им дебила Бойко от Банкя , трест ги яки комплекси и живеят в техен си собствен паралелен свят във който всичко е розово и добро .
Прочети историята че личи че не четеш

2012.07.12 | 16:55

18
На времето есенцията на БКП философията беше който не е със нас е против нас и ако си против нас ти задължително си фашист или империалист ! Както и ако не ни подкрепяте на власт ще дойдат фашистите и ще стане изключително неприятни неща ! Звучи ли ти познато ? Може би защото всички отрепки с чиято помощ комунистите със синя кръв управляваха преди 10 ноември се вляха във редиците на сините комунисти и на ГЕРБ в частност и във "модерният вариант " на БКП , а именно БСП останаха само децата и внуците на бившите соц величия които никога не са работили и не са наясно кое как се прави по простата причина че никога не са го вършили, а само са следвали заповедите на Москва ( Сега заповедите идват я от Брюксел я от Вашингтон ама схемата е същата че и последствията също) . От друга страна всички които са репресирали обикновенният човек ( анонимно зад колисите на историята и службите ) излязоха на светло сложиха си етикет честни демократи,държавници и патриоти и ни крадат на смени със предишните комунисти със синя кръв водени от СерГей и агент Гоце и крайно прости дебили като теб им се възхищават мислейки си че прехода е свършил и че се правят реформи и някой управлява умно и отговорно ама се лъжете другари сини комунисти или да ви наричам герберисти ?!
Джо Бързият

2012.07.12 | 18:06

31
Онзи ден ги гледах по телевизията младежкото ГЕРБ какви насрани пръдни са и гледат като малоумни , а Тиквата на тях разчитал да му осигурят вторият мандат те не знаят на коя планета са и дали са живи или умрели той разчитал на тях . Смях пълен резил са тия герберските младежи освен за политически и сексуални курвенски каламбури за нищо друго не стават .
васко

2012.07.12 | 18:00

21
даа, а преди като гледах за изборите на президент няква реч на станишев... и аудиторията на бсп приличаше на невменяеми селяни.. познавам хора от младежкото бсп, всички са от тарикат нагоре, и никой не говори от тях дори 1 англисйки.
vanko76

2012.07.12 | 18:05

30
Диктаторът Борисов напълно е психясъл от тази мания за власт и величие и явно се мисли за бог вече а истината е че не е добре с главата последно време.
Арабската пролет ще дойде и за ГЕРБ

2012.07.12 | 18:05

29
Диктаторът Борисов напълно се е самозабравил ! Явно вече му стана ясно че феновете са му все по-малко и по-малко и ако разчита само на тях за втори мандат само ще си мечтае и гледа да си го осигури със юредически фокуси така присъщи за мафията ( ако някой закон им пречи го променят или напълно го отменят само и само да са в безопасност ) . Крайно време е някой от правителствата от последните 22 години да изяде сопата и повсичко личи че май правителството на ГЕРБ ще е късметлията ( на времето за малко кабинета Виденов щеше да опита шамарите ни обаче за разлика от сега тогава имаше мечтатели и наивници чиято дума се чуваше дори и от гладните и босите сега тези хора няма да ни спрат да си изкажем " подкрепата за кабинета" когато му дойде времето.

2012.07.12 | 18:05

28
Мазен комунист-популист си Борисов заслужаваш бесило както и брата ти близнак СерГей и още и още нямате чет боклуците които се изредихте да управлявате дебили миризливи долни !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини