Канибали провалиха изборите в Папуа Нова Гвинея

  • 06 юли 2012 14:12

  • 4363
  • 4
Канибали провалиха изборите в Папуа Нова Гвинея
©

Изборите в Папуа Нова Гвинея бяха провалени от канибалите. Членовете на сектата на канибалите изядоха местните шамани, които обирали населението. След това хората просто се страхуваха да отидат до изборните урни, пише The Telegraph.

Серията убийства бяха извършени в покрайнините на град Маданг. Около 500 последователи на култа убили и изяли пет мъже и една жена. Самите канибали твърдят, че техните жертви са практикували черна магия в отдалечени селца и са взимали пари от болни хора.

Канибалите, както те самите разказали в полицията, се опитали да спрат магьосниците. Но постепенно започнали да вярват в особеностите на култа си, след което започнали убийствата на магьосниците, а след това и тяхното похапване.

След като полицията успяла да попадне на следите на людоедите, зад решетките са се оказали 29 члена на сектата, като между тях е имало и 13-годишно момче. Непосредствени убийци били 12 души, а в изяждането им участвали всички членове на сектата. Същевременно лидерът на канибалите - член на местен съвет - остана на свобода.

Последвайте канала на

4363 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
utre

2012.08.21 | 19:44

4
Добра идея.Боко на чеверме а Фидосова на пача
hzu

2012.08.21 | 19:44

3
От БСП какво чакат - от СерГейчо би се получило прекрасно сочно печено-Да ви е сладко.Ако не ви стигне може да пекнете и Нинова .вкусноооо!
manhunter

2012.07.21 | 13:17

2
Преводът на дословно копираните ви от чуждия печат статии е безобразен. Втори ден се опитвам да ви чета, но няма да си губя повече времето при наличието на доста по-грамотната ви конкуренция (плюс оригиналните източници, от които въпреки че се наричате "Новини", копирате основно долнопробно-клюкарски, а не новинарски статии). Пиша ви го, за да сте наясно, че ниските ви стандарти пъдят читатели. Вземете мерки.

2012.07.18 | 16:29

1
Евала, това е спасението, изгубиш ли избори = казана!

Добави коментар

Водещи новини