Доган в донос за срещата с туркиня: Отидох до Мека, но не влязох в "свещения град"

  • 04 юли 2012 06:33

  • 11557
  • 23
Доган в донос за срещата с туркиня: Отидох до Мека, но не влязох в "свещения град"
©

Лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е носил ценна информация на Държавна сигурност за съселяни, войници, с които е служил и негови състуденти.  Доган влиза в полезрението на службите през 1974 година, когато е войник, пише "168 часа".

Общото между обектите на доносите му е, че са турци и мюсюлмани, които негодуват срещу комунистическия режим, смяната на имената и изселването.

Въпреки че днес Доган се припознава като гарант срещу нов Възродителен процес, с който плаши електората си, досието му е пълно със скандални факти, припомнят още  от "168 часа".

Той подробно описва в ДС интимните си преживявания и информацията, която е успял да изкопчи в услуга на Държавна сигурност.

През 1980 година Ахмед Исмаилов Ахмедов, както е истинското име на Доган, вече живее и учи в София. Доказал се е като изключително лоялен към ДС, на която дава информация от 6 години. През януари получава поредната си задача от водещия офицер - да се сближи и проучи за протурски настроения 26-годишната Зухра Османова Абазова от Сливен, която работи в София. Това, което Ахмед и Зухра не знаят един за друг, е, че и двамата са вербувани за агенти на ДС. Псевдонимът на Ахмед е "Сава", а на Зухра - "Дора".

Ето какво е написал агент "Сава" в собственоръчен ръкописен донос до ДС за срещата си със Зухра. Документът е приложен в досието му.

"На 16 февруари 1982 година прояви желание да ми гостува. Същата вечер пожела да спи с мен. Направи опит да ми събуди сексуалния апетит и накрая заяви, че е девствена и заплака. Аз като културен и умен мъж казах, че я разбирам и именно затова се прекланям пред нравствената тихомълком я съблякох, но предварително я предупредих, че няма да се стига до крайности.

С този жест целях да покажа действителната си съпричастност към водовъртежа на емоциите в този миг. Започнахме "благородна" сексуална игра: гушкане, милувки, целувки... лирически отстъпления. До полов акт не съм стигал. "Френска любов" също не сме правили. Таванът на сексуалната ни игра беше клиторното възбуждане с ръка и притриване на члена ми по външните устни на влагалището. Умря си от кеф момичето, а моя милост се реши да отиде до Мека, но не посмя да влезе във вътрешността на "свещения град".

В процеса на сексуалната игра ми направиха впечатление три неща:
Първо, тя сама ми хвана ръката и я насочи към интимните си части
Второ, доста смело ми хвана члена и като че ли искаше да разбере дали съм рязан.
Трето, след като я доведох до трудноконтролируемо психическо състояние, тя няколко пъти ми прошепна: "Нали няма да ме дадеш в ръцете на някой лош човек."

Доколкото се касае за това защо не съм я обезчестил, ще отговоря направо: "Не съм получил подобни указания (от офицера на Държавна сигурност)."

Това не е единствената сексуална случка между двамата. Четири дни по-късно цялото сексуално упражнение се повтаря. Тогава Доган вече има конкретна информация, която интересува Държавна сигурност:
"Зухра има вуйчо в Турция. Подхвърли ми: "Не би ли било добре да избягам в Турция", като това се отнасяше за нея.

Историята на Доган ("Сава") Зухра ("Дора") започва през 1980 година в предложение на офицер от ДС двамата да се сближат, за да доносничат един за друг.

Преди сексуалната игра впечатления на Доган от нея, описани в донос до ДС, са, че има пъргав ум. "Сава" си задава и въпросите как е дошла на работа в София, коя е причината да учи немски и турски и защо има интерес към литературата със разузнавателен характер. Той не подозира, че Зухра също е агент на ДС и оттам е интересът й към необяснимите за Ахмед неща. "Дора" пише впечатленията си от него: "Квартирата му е в книги от пода до тавана.

Поставени са в собственоръчно изработени рафтчета. Стаята е чиста, спретната и подредена до педантичност."

Историята на Ахмед и Зухра е само дребен детайл от битието на Доган като агент на ДС.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
11557 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Dogan, toi e bilgarin

2014.02.16 | 03:36

23
Toi e bilgarin, i vinagi e bil :) mrisen politik, ama tikava mu e rabotata :)
ТЛСМ

2014.02.13 | 11:07

22
Баща му татарин майка му циганка... от най-чистите българи е да знаеш....
НУРХАН ОТ КЪРДЖАЛИ

2014.02.13 | 11:06

20
Utanmaz herif, simdi nasil bakacaksin insanlarin gozlerinin icine ? Vakit varkan kac Kasim Dal geliyor !
Борисов

2014.02.13 | 11:06

21
Пиши на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,мангал!
Иван

2014.02.12 | 22:56

15
Пиши на Български ебан циганин че ще ти го туря на майчето.Да те чукам в алаха ха ха ха ха
ще пишкате кръв

2014.02.13 | 11:05

19
Доган не ви е виновен мизерници такива. КДС беше служба на държавна софра, която пазеше интересите на няколко комунистически фамилии в България, верни на Москва. След 1980 година тези комунистически фамилий ги възнаградиха, като им харизаха огромни суми държавни пари, включително вашите пенсионни влогове. Като почнеш от президента, дипломати, прокурори, съдии и останалата пасмина от бивши ДС агенти и доносници си живеят богато и безнаказано на ваш гръб... тъпо и страхливо племе. Докато не изгоните комунетата от властта ще пишкате кръв.
roko

2014.02.12 | 22:58

18
чудя се, как може да има хора, които да повярват, че това е истинското съдържание на един доклад пред ДС?! изтрещял народ! Не, че го защитавам- не ми е бил симпатичен никога, но и не желая да ме манипулират с разкази от 1001-а нощ, докато сметката ми да тока набъбва сега по новите цени, с което и храната всички останали услуги нали се сещате, че и влакове, тролеи, трамваи се движат на ток
ДС

2014.02.12 | 22:57

17
Какви геройства в името на Родината само!
баба гица

2014.02.12 | 22:57

16
Към коментар 16. Не се чуди как може да се повярва! В ония времена не само че се случваха такива неща, но и в много случаи доносниците ги знаехме и се съобразявахме до колкото можем какво и пред кого говорим. А колко почернени семейства имаше само защото на някой гаден доносник нещо не му е харесало. Има още живи свидетели на тая гадост, но вие младите не знаете нищо. Напълно възможен е тоя донос и начина на изразяване, колкото и да се струва на някого, че е пресилено. На въпроса защо Доган е лежал в затвора ще ви кажа моето мнение, което сега мога да споделя: Още когато започнаха промените и той излезе на гребена на политическата вълна си помислих, че тоя човек не е случаен. С кожата си бяхме се научили да познаваме кой е искрен и кой фалшив. Тогава още си помислих, че е лежал в затвора за заблуда на своите хора арестувани и вкарани зад решетките по негови доноси. Е млади хора, не се чудете, а си казвайте "Бай бабо на не те стига" / което значи- молете се да не ви се случва да живеете в такива времена/
fuck turk

2012.07.05 | 21:29

1
Мазен мангал !
dogan

2013.12.30 | 18:58

14
da eba mayka ti v gazaaaa mangal

2012.09.23 | 18:47

13
Доган е терорист !!! Дори в Уикипедия го пише.....Този човек е за екзекуция или доживотен затвор, за престъпления срещу националната сигурност на страната ! Той, чрез ДПС манипулира честните и трудолюбиви мюсулмани и ги тика в калта !!! Служи на турските служби и на кой ли не !!! Няма още политик в България , който да забрани тази незаконна партия, а още по- малко Бойко, другия бандит !!!

2012.09.23 | 18:46

12
Жалко че не се намери кой да го убие!
порнофен

2012.07.06 | 00:09

11
Има ли още такива доклади? Давайте ги бързо че не можах да свърша!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини