Мечка уби три овце в Смолянско

  • 16 юни 2012 12:48

  • 1044
  • 2
Мечка уби три овце в Смолянско
©

Мечка уби три овце в смолянското село Буката, съобщи кметският наместник на населеното място Зоя Пеева. Едното животно е било изядено от стръвницата напълно, другото е намерено мъртво, а третото все още се търси.

В четвъртък вечерта стопанинът на овцете не е успял да ги открие, за да ги прибере, въпреки, че те са пасли свободно край къщата, обясни Пеева. В петък рано сутринта мъжът е потърсил животните и тогава ги е открил на около 200 метра от селото. Експерти от РИОСВ Смолян са установили, че те са убити от млада мечка, на около 3 години, посочи Пеева. „Хората в селото са притеснени, тъй като това е второ нападение от мечка над животни в село Буката за малко повече от месец, като последното бе на Гергьовден”, каза кметският наместник.

Мечката обикаля съвсем близо до населеното място и има малко мече, а хората изпитват страх да излизат в гората и на нивите си.

Последвайте канала на

1044 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
antisodom

2013.11.14 | 19:57

2
Vsqko jivotno,koeto vredi na horata da bade ubito. Vklyu4itelno skita6tite 4etirikraki teroristi ubiizi. Taka ni u4i Bibliqta. A vsi4ki sodomiti za6titnizi na jivotnite za smetka na horata sa zombirani satanisti.

2013.11.14 | 19:56

1
Еми изсякохте дъбовите гори,заградихте реките,берете гъбите в гората и плодовете,построиха хотели във всяко горичка и на всяка полянка е какво да яде това животно,само трева ли? ДА еба тъпите му хора . Дайте сега да избием всички мечки?

Добави коментар

Водещи новини