БСП поиска ясна конценпция за преместването на администрацията

  • 14 юни 2012 10:58

  • 943
  • 1
БСП поиска ясна конценпция за преместването на администрацията
©

БСП се обяви срещу намеренията на правителството за децентрализация на някои от държавните административни структури.

Идеята е един социален експеримент, поредната медийна акция на кабинета, симулация на административна реформа, оцениха в декларация от Коалиция за България (КБ) евентуалните трансформации. Текстът бе прочетен от председателя на социалната комисия и депутат от левицата Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Парламентарната група остро осъди намерението на управляващите и настоява до две седмици министрите да представят ясна концепция в Народното събрание за преместването, план за действие с конкретни срокове и оценка за въздействието от реформата.

В същото време КБ иска правителството да се откаже от намерението си НАП да бъде преместена от София във Велико Търново, а митниците - в Русе. На риск са изложени човешки съдби, предупреждават социалистите. ГЕРБ не се интересува от съдбите на гражданите у нас, се обобщава в декларацията. Левицата предупреждава, че ако тези структури бъдат преместени, под риск са приходите в бюджета.

Концепцията да бъде обсъдена с бизнеса, синдикатите и организираното гражданско общество, очерта Стойнев стъпките, които трябва да следва ГЕРБ, за да получи подкрепа за готвените административни промени.

Последвайте канала на

БТА
943 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.06.14 | 22:10

1
БСП може да ми ядат хуя, а кое едноклетъчно от герб предложи по време на криза да се мести държавната администрация в провинцията, това ще отнеме милиони бе, малоумници шибани

Добави коментар

Водещи новини