Станишев: Няма да допуснем втори мандат на ГЕРБ

  • 09 юни 2012 13:50

  • 6160
  • 86
Станишев: Няма да допуснем втори мандат на ГЕРБ
©

Спечелването на следващите парламентарни избори е водеща задача за БСП. Няма член или симпатизант на партията, който да не е сигурен, че това управление води страната до задънена улица. Това заяви председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в началото на заседанието на Националния съвет на партията.

Станишев отбеляза, че изборната победа може да бъде постигната единствено като се спечели доверието на гражданите. Председателят на БСП изтъкна, че партията трябва да покаже съдържателно нова и различна перспектива за страната, както и друга динамика и стил на работа. „БСП трябва да бъде убедителна и категорична алтернатива”, добави Станишев. По думите на лидера на социалистите през последните три години БСП е устояла на безпрецедентна атака от страна на управляващите. „Оттук нататък задачата е да укрепим БСП и да разширяваме влияние и авторитет – с политики и с фигури, които са носители на тези политики”, добави Станишев. По думите му управляващите разбиват политическите партии с всички средства и БСП единствена има сила, влияние и авторитет да се противопостави. „Имаме национална отговорност да не допуснем втори мандат на ГЕРБ. Начинът е да спечелим изборите”, категоричен беше лидерът на БСП.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на изтъкна, че БСП вече е в реална предизборна среда, а ГЕРБ се държат като партия, която прави избори. „Всяко тяхно действие е подчинено на изборите. Нямаме никакво време да се занимаваме с нас самите, с вътрешни спорове. Трябва да правим политика”, категоричен беше Станишев. Председателят на БСП отбеляза, че възприема високото доверие, което получи на Конгреса, като тежка отговорност. Той напомни призива си да не се гласува за него само заради поста му на президент на ПЕС.

„Моята цел е да направим силна политика, силна кампания и да победим ГЕРБ”, заяви Станишев. Той поздрави новоизбраните членове на Националния съвет и младите членове. „Това е голяма отговорност и предизвикателство. Пред нас стоят много задачи”, отбеляза председателят на партията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6160 86

Свързани новини

Коментари 86

Добави коментар

2012.06.10 | 21:32

55
Офф я да млъквате всички, че като ви слушам ми се реве. На тоя капиталист 81 мога да му кажа само - дам, БВП 11, но те прилагат двоен стандарт - вътрешен/външен китайците и с тия пари всите ше се напапкат, а на теб ти продават от твойта собствена крава сиренето на европейски цени, нали така? А на комунистчетата друго ще им кажа, много по-елементарно- като за тях(нали не са много умнички) - другари, вие няма КАК да НИ убедите(нас работещите българи) , че не искате да крадете и гледате в перспектива, защото разчитате на електорат, който НЕ Е продуктивна част от обществото - пенсионери, безработни, малцинства и т.н....техните интереси безспорно са важни в обществен план, но ИЗОБЩО не са приоритетни за една икономика, която се чуди как да издрапа. Та според мен единствено националистическа политика може да ни помогне - но в никакъв случай такава, която е базирана на етническо разделение или друго...просто независима политика защитаваща САМО и единствено националния интерес и този на всички български граждани, абсолютно неповлияна от външен икономически интерес или вътрешно етническо напрежение.
ДЗП

2012.06.11 | 14:10

86
аз само не разбрах, какво му е лошото да продават литър мляко на 1-1.5 евро? все пак се правят десетки проверки за качество, отделно в германия един стажант-инжинер започва с 4000евро заплата и леко го вълнува цената. тва че ние не можем да се отървем от крадци и комунисти в управата си е наш проблем, не на германия или англия. и ако трябва да сравняваме ес и китай, ес има десетки пъти повече предимства, най-малкото че инвеститорите не плащат мито, когато изграждат производство. и наистина ние ги бутаме, както с имигрантите, мафията, сделките, така и с ниската покупателна способност.. дори да искаме да излезнем от ес няма кой да ни позволи. дядо ми е гласувал в миналото за бсп и сега вика "какви ги надробихме за нашите внуци"
Ицо

2012.06.11 | 14:09

85
серГЕЙчо , ама много си жалък бе .....проблема ви е че, трябва д апочнете да работите а вие сте мързеливо грабливо племе , цялата кликак в бсп /бкп или както там се нарича лайняната партия......а като похарчите всичко каквото окрадахте ще лапате пи*ки вие друго и не можете .....особенно пчеличката мая
yjtwre

2012.06.11 | 09:39

57
ГОСПОДИН сърГей СТАНИШЕВ.НАБИЙЙ СИ В ТЪПАТА ГЕЙСКА УКРАЙНСКА ГЛАВА ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПОБЕДИШ ГЕРБ КАМОЛИ БОЙКО БОРИСОВ .АКО ТОЛКОВА МИЛЕЕШ ЗА ДЪРЖАВАТА ВЗЕМИ И СИ ПРЪСНИ ТЪПИЯТ МОЗЪК.ЗАЩОТО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ВЕЧЕ БЛИЗО 7 ГОДИНИ ВИ БИЯТ НА ИЗБОРИ И ПАК ЩЕ ВИ БИЯТ.СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ ТРЯБВА ДА Е ТАКА:ГЕРБ-126 ДЕПУТАТА КУНЕВА- 25 СДС 20 АТАКА- 15 РЗС -13 ЖОРЖ ГАНЧЕВ -18 БСП-10 ЛИДЕР-13
shatterer

2012.06.11 | 14:09

84
Ааааа....заначи в тези 126 депутата от Гейрб са влключени и депутатите от ДПС.......виж гербаджийските подлоги как от рано си знаят какви ще са коалициите в новия парламент!!!!
Ей тва е Герб!!!

2012.06.11 | 14:08

83
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год: - Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят кенефи, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Погребване на културата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
q

2012.06.10 | 20:50

41
Почвам да мисля, че тоя сам не си вярвя и в отчаянието говори всевъзможни глупости.Нямало да позволи втори мандат на ГЕРБ.Какво ще кажеш и направиш, ако това все пак се случи?Нямало член на партията му, който да не вярвал, че управлението на ГЕРБ водело до задънена улица.Не сме си и помисляли, че си мислите друго.Смешко.
ДОЛУ ГЕРБ

2012.06.11 | 11:37

82
Ей цървул,не ти ли е ясно,че и 50 коментара да напишеш хората няма как да подкрепят Герб отново...тяхното управление е ГЕНОЦИД спрямо българите!!!

2012.06.11 | 11:37

81
туй мишле серГЕЙчо какво пак коментира глупости не разбра ли, че никой вече не му се върши на простотиите
Promo

2012.06.11 | 11:37

80
Кой си ти бе Съсел миризлив нима решаваш вместо всички Българи...ти не си Българин ти си една комарджийска отрепка..и на следващите избори ГЕРБ пак ще те размаже за разлика от теб там има истински мъже.
Цецо

2012.06.11 | 11:37

79
Кпйто иска висока безработица,да гласува за Герб!

2012.06.11 | 11:34

72
Абе,хамстер кой докара безработицата ГЕРБ ли.Нали твоят съсел казваше,че в България криза няма да има нали или си малко плитко умен и ги забрави вече тези работи.
::::

2012.06.10 | 20:50

39
От тук насам само ГЕРБ ще е на власт!Вас никой не ви брои за живи!
shatterer

2012.06.11 | 11:36

78
От тук насам.....можеш да си е....еш майката!!! Сергейчо е прав, че не трябва да се допуска втори мандат на Гейрб.....но Беципето не ми се виждат като алтернатива!
на № 2

2012.06.11 | 11:36

77
Само хора с психични отклонения и с престъпна дейност финансово забогатели - могат да се наслаждават от управлението на ГЕРБ,но всяко начало си има и край. Много добре ще бъде ако се вслушате в изявленията на Сергей Станишев - вместо да го клеветате......
nqma znachenie

2012.06.10 | 20:52

42
дано са спечелят!! Не съм техен симпатизант, но по тяхно време бяхме най добре.... Така че дано да спечелят че ми писна от тая мутра борисов!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини