Арестуваха сутеньор № 1 на София - Митко Полицая

  • 08 юни 2012 10:19

  • 9437
  • 3
Арестуваха сутеньор № 1 на София - Митко Полицая
©

Димитър Митров по прякор Митко Полицая, е бил задържан тази сутрин при полицейска операция срещу организирана престъпна група за склоняване към проституция, трафик на жени, изпиране на пари и други престъпления. Това съобщи пред журналисти директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров.

При полицейска операция, в която участват ГДБОП, СОБТ, следователи от Националната следствена служба и прокурори от Софийска градска прокуратура, са задържани шест лица в София. „Те са участвали в организирана престъпна група за склоняване към проституция за страни от Европейския съюз, трафик на жени, изпиране на пари, данъчни престъпления. Въпросното лице е сред тях, като лидер на организираната престъпна група”, каза главен комисар Станимир Флоров.

В хода на разследването, водено от 2010 г. спрямо тези лица, е установено, че четирима от задържаните са контролирали на територията на София над 15 клуба за сексуални услуги и три стриптийз барове, в които са проституирали над 50 момичета, в т.ч. и непълнолетни. Членовете на тази група са използвали и физическа сила, за склоняване на някои от тези момичета към проституция, каза главен комисар Станимир Флоров. Продължава работата по случая.

В. „Всеки ден“ съобщи преди дни, че Митко Полицая е заминал на върха на пирамидата за проституция приближения до Алексей Петров Антон Петров-Хамстера. Навръх Коледа миналата година антимафиоти атакуваха Митко Русия и Румен Дебелия. И двамата са рекетирали столичните проститутки и са отчитали приходите на Хамстера, твърди вестникът. Дебелия е един от най-доверените хора на Митко Полицая, тъй като са работили заедно 10 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
9437 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
нд

2012.06.09 | 20:20

3
Поредното замазване на очи от бат Бойко и компания.
любопитен съм

2012.06.09 | 19:44

2
Няма да се уморя да питам г-н Флоров каква заплата взема съпругата му в РВД и дали няма конфликт на интереси
Цецо Шестака

2012.06.09 | 19:44

1
Няма как. Трябва да се правят ПР акцийки. Все пак скоро чакаме нов доклад от европата. П.С. Митко, след няколко седмици ще те пуснем и ще се разплатим, както се бяхме разбрали.

Добави коментар

Водещи новини