Полицията в Маями предупреди за дрога, предизвикваща канибализъм

  • 07 юни 2012 16:15

  • 1933
  • 0
Полицията в Маями предупреди за дрога, предизвикваща канибализъм
©

Полицията в Маями предупреди за съществуването на синтетична дрога, наречена "седмото небе", която има канибалски ефект, след като бяха извършени няколко канибалски нападения.

При едно от тях полицаите убиха нападателя, предаде Франс прес.

Дирекцията на полицията прикани подразделенията към максимална бдителност след втори случай с употреба на този вид дрога от тип "екстази", при който заподозрян заплашил с изяждане двама полицаи и се опитал да ухапе единия.

Брандън де Леон, 21-годишен бездомник, бил задържан в ресторант, в който проникнал и закрещял обидни думи. На път към полицейския участък той си блъснал главата във вътрешното разделително стъкло на полицейската кола, крещейки: "Ще ви изям". В участъка заръмжал като звяр и се опитал да захапе ръката на един от полицаите, заради което му сложили маска на лицето и му вързали краката. Пробите показали, че Де Леон е употребил не само синтетичния наркотик "седмото небе", познат и като "соли за вана", но също алкохол, канабис и лекарства.

Случаят е подобен на "зомби атаката" в Маями миналата седмица, когато 31-годишен гол мъж се нахвърли срещу бездомник, разкъса му дрехите и отхапа част от лицето му. Нападнатият е в болница в критично състояние, а нападателят бе застрелян от полицията. Възможно е той също да е употребил "седмото небе" - субстанция, която според полицията е опасна и създава пристрастяване.

Приятелката на застреляния заявила пред вестник "Маями Хералд" че проявата му няма нищо общо с обичайното му поведение и че може е бил дрогиран, без да знае, или е станал жертва на вуду магия, добави АФП.

Последвайте канала на

БТА
1933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини