Харесайте facebook страницата ни

Галена лъсва в нов порно клип (снимки 18+)

Нов порно клип с Галена е на път да изскочи всеки момент, пише "Всеки ден". Горещият запис е от 2003г. и се предлага на жълти вестници и сайтове за космическата сума от 20 000 лв.

Галена е заснета как прави секс с бившо гадже. Изнудвачите предлагали на самата певица да купи клипчето. Заедно със съпруга си Галин тя възнамерявала да сезира ГДБОП заради изнудването.

Видеото е с продължителност 4 мин и 20 сек. Според вестника автор е отново моделът, от първия порно клип, в който Галена лъсна в мрежата. Бившият носител на Мистър България се хвалел наляво-надясно, че имал общо три клипчета с певицата. Второто видео било заснето в стаята на провинциален хотел. Преди да стане майка Галена често влизаше в папарашките обективи с дълбоките си деколтета, откъдето често изскачаха гърдите й. На няколко пъти в мрежата изтичаха и голи снимки от плажа по време на почивката на певицата:

Автор:
Novini.bg
Коментари
Коментари (59)
Коментирай
(гост)
03.08.2013 | 15:29

Чиста проба парцал! И не я е направила такава държавата, стига с това миене на ръце с държавата. Тя по времето, когато са правени тези снимки и клипчета е била ПЪЛНОЛЕТЕН гражданин, който би трябвало да мисли с главата си, а не с някакви други части на тялото. Има толкова момичета на нейната възраст, включително и аз, които сме учили, чели книжки и сме се занимавали със смислени неща, докато тази пача се е показвала по организъм! И сме израснали в същата тази България, в която е израснала и тя. Крайно време е такива дебили като тази да спрат да ги показват навсякъде, тя НЕ е еталон за нищо и никога няма да бъде!

Рейтинг:
 
5
Ади (гост)
03.08.2013 | 15:30

Тя не е парцал, а този комплексиран "Мистър България" е пълен карабатак, не знам какво чака Гален, че не го навре на кучето в г-за, където му е мястото. Хубаво е, че не им пука, ама докого ще ги занимава със малката си пишка.

Рейтинг:
 
7
чичо станчо (гост)
03.08.2013 | 15:31

До 21. Многоуважаема госпожице, каква е тази злоба? Да неби да и завиждаш, че е по - хубава от теб или,че печели по - вече? Какво ти даде тази държава? Сигурност, добре платена работа, възможност да се развиваш - какво? Ако ти имаш всичко това, защо коментарът ти е пропит с такава злоба? Ти си направила своя избор и аз го уважавам, но това не ти дава право да съдиш и да черниш другите! Злобни са безпомощните хора. Дано не си такава!

Рейтинг:
 
18
До чичо станчо (гост)
03.08.2013 | 15:33

Уважаеми господине, бъркате възмущението със злоба. Уверявам Ви, че последните хора, на които бих завиждала са тази персона и подобните й, още повече, че дори външния си вид харесвам повече отколкото на тази жена. Но страшно ме притеснява факта, че ей такива същества като нея се показват по всякакви медии и са някакъв модел за подражание. А на тези, които все обвиняват държавата за всичко не мога да се начудя така ли не разбраха, че въпросната държава са самите те, ако човек само не си помогне няма кой да му помогне.

Рейтинг:
 
3
Ади (гост)
03.08.2013 | 15:36

Айде, айде уважаема. Починете си малко. Все пак не си ги прави сама тези щуротии, колкото се търси отговорност от нея, толкова трябва и от другата страна. Мен пък много повече ме притеснява, че разни боклуци наркопласьори и жените им са пример за ПОДРАЖАНИЕ налагани от всички медии. Като онова чучело Лияна, която ходи от предаване на предаване като някаква принцеса /дори при Гала - уж много реномираната/, а е неуко нищожество хранено от детеубиец. Ама все ви убягват тези неща, все не ви правят впеатление, докато един секс напраяво ви изкарва от релсите :::::::::::-)

Рейтинг:
 
3
Don Omar (гост)
03.08.2013 | 15:36

Няма лошо човек да се поебе пред камера...на запад това не прави впечатление.Само в БГ държавата на тихите курви ,които парадират с висок морал нявсякъде ,а после мачкат пишки ,порното все още си е сериозен компромат.

Рейтинг:
 
1
the photographe (гост)
03.08.2013 | 15:36

This is Bulgaria - the picture of the reality

Рейтинг:
 
5
zina (гост)
03.08.2013 | 15:36

dostta gadni gurdi...

Рейтинг:
 
8
(гост)
03.08.2013 | 15:37

Др Енчев, ако тия цици и тая мутра са твои, да знаеш че ръцете си си оставил...

Рейтинг:
 
4
(гост)
03.08.2013 | 15:37

taka e i az mislia 4e sa i tvurde koravi s dve dymi durveni i nestavat za tyrska 4ekia

Рейтинг:
 
10
Непрощавичкович (гост)
03.08.2013 | 15:38

Бих я друсал като гладен циганин джанка! Дали е курва или порядъчна жена - техниката е една и съща. Мисля си, че такива като нея ги шибат и има плащат единствено заради тръпката да ти го лигави някоя известна - не се сещам какво повече може да предложи от коя да е друга. Жива и здрава да е, да си изкарва парите както може - само да не се налага да четем и чуваме толкова често за нея!

Рейтинг:
 
2
кунчо (гост)
03.08.2013 | 15:39

Коя е тая Галена ? :-ОО

Рейтинг:
 
2
steveg (гост)
03.08.2013 | 15:39

moshna sexy putka stava za turska 4ikiq

Рейтинг:
 
3
1 2 3 4 5
 
Добави Коментар