Харесайте facebook страницата ни

Скинари наръгали с нож Бобо, изпълнителят на "Дим да ме няма"

Скинари са нападнали преди време Бобо, който нашумя с новия летен хит "Дим да ме няма", който изпълнява заедно с Графа и Печенката.  Двама души са атакували певеца, докато той се прибирал заедно с приятелката си Сиана по "Симеоновски шосе", разкрива Бобо в интервю за списание Story.

Двамата го ударили в гръб, един от тях извадил нож и го наръгал. Острието срещнало реброто на певеца и това го спасило от сигурна смърт. Най-неприятното е, че нито един автомобил не спрял, въпреки че момичето крещяло, че Бобо е наръган. Единственият човек, който се осмелил да спре е бременна жена, която слязла от колата си и застанала между Бобо и нападателите му. Скинарите се стъписали и избягали. И до днес изпълнителят не може да намери обяснение за смелостта на жената.

Бобо не за първи път ставал жертва на нападение заради смесения си произход между българка и гвинеец. Баща му обаче заминава от България, когато бъдещият рапър е едва на три годинки. Бобо израства в Надежда, където дори участва в улични банди. Хванат е с трева е осъден, изтърпява присъдата си в Централния софийски затвор.

Коментари
Коментари (27)
Коментирай
Българка (гост)
17.11.2013 | 12:03

Съмнявам се, че са го нападнали. Прави си евтина реклама. Съжалявайте го, айде. Той е тероризиран от "злите скинари"

Рейтинг:
 
0
(гост)
15.11.2013 | 18:57

всичките които говорите против това момче и ,за скинари те сте боклуци.

Рейтинг:
 
4
фен на...... (гост)
15.11.2013 | 18:57

....До Емил-ами,филантропе,вземи си осинови ТАЗИ МАЙМУНА,щом си толкова съчуствен ! А аз и всички други радетели на нашата си БЪЛГАРСКА ИДЕНТИЧНОСТ винаги ще изпитваме желание да изпратим С ШУТ ПО ПОСОКА АФРИКА такива дървесни видове.......

Рейтинг:
 
5
Емил Тодоров Бибов (гост)
15.11.2013 | 18:58

Защо толкова Расисти и глупави хора има тука. Момчето за какво е виновно , че си има приятелка. Знаете ли му характера и разбранията /НЕ/. Стига с тая злоба. Израснал е в Надежда , като всички хора от този квартал тои си е обикновен човек и си има талант , рапира и си живее живота. Аз отказвам да се страхувам от банда- утаики /не отрепки/ с бръснати глави , който ходят по улиците и се правят на по силни . Такива доживотен затвор.

Рейтинг:
 
6
фен на...... (гост)
08.08.2013 | 16:28

Браво на момчетата,жалко,че не са успяли-дано другият път да го направят както трябва! ЗА ДА ИМА В ТАЗИ БЕДНА,ИЗМЪЧЕНА СТРАНА ПОНЕ ЕДИН БОКЛУК ПО-МАЛКО! Успех,момчета!

Рейтинг:
 
15
PR (гост)
19.07.2016 | 02:33

PR

Рейтинг:
 
4
(гост)
15.11.2013 | 18:58

тия скинари са пълни боклуци и аз мразя като гледам негрите да перат българките ама не им скачам с нож въпрос на възпитание е разпаднаха се всички семейни и национални ценности вина за което имат основно родителите а и на жените им дадоха прекалено много права - и не знаят какво да правят с тях изхождат единствено от гледна точка на това " ам кат мий убоу!!! " та не е виновен тоя дето е надупил гъза а тая дето му го е дала както и толерастията на родителите и една такава довела негър при родителите си и го представила за зет баща и се обесил казвам ви жената мисли само за пут*ата си и да и е "убоу" нека да е за урок на нея а мангала не земе да си хване една циганка - никой няма да го закача ами налита на бяло е докато е така все ще се намира по някой кинар да му ступа задника

Рейтинг:
 
6
kl (гост)
15.11.2013 | 18:59

Слаба работа как я слушате тай глупост!

Рейтинг:
 
0
Waffen SS (гост)
15.11.2013 | 18:59

Това, че много от скинарите не разбират национал-социализма и са олигофрени е факт. Но не разбирам какво учудващо има в това да бъде нападнат мелез, които си ходи по улицата с българка... Най-нелепото в статията е, че скинарите се били стъписали от бременна жена и затова избягали... Ако някой защитава род и родина, за какво му е да се занимава с бременна българка ? Другата нелепица е присъдата за трева... Айде да я легализират вече !

Рейтинг:
 
5
.. (гост)
11.07.2014 | 04:44

Скинчетата са най гнусното и варварско нещо,никой нормален родител не би искал такъв син..Относно Бобо той доста отдавна нашумя от времето на sniper records талантлив е.Няма значение расата стига да имаш сърце защото и от наще белите има по големи боклуци и от най долните цигани!!

Рейтинг:
 
25
StunTheBoot (гост)
15.11.2013 | 18:57

Абе пич...ти акъл имаш ли бе ?! Защитаваш някакъв хибрид между българска мома и маймуна , който е бил осъждан , лежал е и при това заради наркотици ? И нека бъда човека който ще ти напише , че между Скин и хулиган с бръсната глава има балкан разлика ! Добре ,че още има хора които казват HE на ЛАЙНА като тревата и друи подобни.

Рейтинг:
 
0
(гост)
08.06.2012 | 08:05

v ustencata ti ...bokluk gnusen....maikati e lapala baia 4erni pi6ki mangal

Рейтинг:
 
6
(гост)
08.01.2016 | 05:09

защо въобще го коментирате тоя! Боли ме фара за него и тъпата му песен, и второ това е само реклама, за да му вдигнат "рейтинга" сред подрастващите, защото няма кой да го слуша иначе! А графа, ако може да пее, аз ще стана цигулар! Евтина реклама е тази историйка!

Рейтинг:
 
14
tik tak (гост)
08.01.2016 | 05:09

Мангал дим да го няма с тъпата му песен

Рейтинг:
 
18
1 2
 
Добави Коментар