Младен Червеняков: Атаката е целенасочена, не познавам Сретен Йосич

  • 04 юни 2012 08:08

  • 1744
  • 0
Младен Червеняков: Атаката е целенасочена, не познавам Сретен Йосич
©

Това не е самоцелна акция. Така Младен Червеняков коментира пред ТВ7 скандала с разкритите връзки между Сретен Йосич и БСП. В запис по делото „Килърите“ е част от СРС-тата, които лично министър Цветан Цветанов разреши да станат достояние на медиите.

Въпросният разговор, който днес бе слушан в съдебната зала, е между един от основните свидетели на прокуратурата Боян Джамалов и шефа на Отдел “Контратероризъм” в ГДБОП Валентин Цоновски, информира "СтандартНюз". Джамалов информира топ ченгето за връзката между “Килърите” и сръбския мафиот. “Лично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич ден преди да го арестуват. Знам, че беше там предния ден, но се напил вечерта и затова останал”, казва в разговора Джамалов.

Една добра дезинформация трябва да се базира поне на един процент от оперативни данни. В случая обаче е нарушен принципа на Гьобелс, каза Червеняков. Най-лесно е да се докаже, като се види, че моята кола не е напускала страната. Защо с нарушение на НК и Конституцията с използването на платени журналисти, поръчкови служители на МВР и т.нар. свидетели на прокуратурата без притеснение се прави атака срещу мен, каза социалистът. Има хора, които са изключително ядосани, че планът за разцепление на БСП не проработи.

Последвайте канала на

Novini.bg
1744 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини